|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Miço
|
![]() 2007 YILINDA YAŞAMAK
>> 1. Şifrenizi yanlışlıkla mikro dalga fırınınıza girmeye >>çalışıyorsanız >> >> 2. Gerçek iskambil kâğıtlarıyla yıllardır fal bakmadığınızı fark >>ettiyseniz >> >> 3. 3-4 kişilik ailenize ait 15 adet telefon numaranız varsa >> >> 4. Yan masada çalışan arkadaşınıza e-mail gönderiyorsanız >> >> 5. Arkadaşlarını ve yakınlarını arayamama sebebin e-mail >>adreslerinin >>olmamasıysa >> >> 6. Alışverişten dönerken evinizde aldıklarınızı taşımaya yardım >>edecek birinin olup olmadığını anlamak için cep telefonunuzu >>kullanıyorsanız >> >> 7. Televizyondaki her reklâm, ekranın altında bir web adresi >>içeriyorsa >> 8. Hayatınızın ilk 20, 30 belki de 60 yılında sahip olmamanıza >>karşın, >>bugün evinizden cep telefonunuzu almadan çıkmak sizde paniğe yol >>açıyor ve almak için geri döndürüyorsa >> >> 10. Sabah uyandığınızda kahvaltıdan önce online oluyorsanız >> >> 11. Gülümserken başınızı yana yatırıyorsanız ![]() >> >> 12. Bu yazıyı okuyorsanız, başınızı sallıyor ve gülümsüyorsanız >> >> 13. Daha da kötüsü, bu maili kimlere forward edeceğinizi şimdiden >>biliyorsanız >> >> 14. Listede 9. maddenin olmadığını fark edemeyecek kadar meşgulseniz >> >> 15. Yukarı çıkıp listede 9. madenin olup olmadığını kontrol >>ettiyseniz >> >> >> ve şu an kendi kendinize gülüyorsanız >> >> 2007 Yılında yaşıyorsunuz demektir. >> |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Miço ![]()
|
![]() çok güzel bir paylaşım tşkkürler murat abi
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Kendimi gordum satırlarda.......
![]() Sevgi ve Işıkla Kalın
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() murat tebrikler , sanki beni anlatıyorsun, teşekkürler. rastgelsin.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
26.12.2007 | adapot defkan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 28-12-2007 06:45 |
25,11,2007 karadan | hamurabi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 25-11-2007 21:05 |
19,08,2007 gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 23-08-2007 01:14 |
18,03,2007 sıgacık | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 14 | 29-03-2007 09:49 |