|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() 2006 yılının son günlerinde sert esen poyraz fırtınalı soğuk bir günde balık avına gitmiştim. o sert ve soğuk havada bu günlerde kıyıdan yakalanması çok zor ve şansa bağlı olan 19 lüfer 2 levrek ve 1 adet palamut yakalamıştım.. ve bunu rastgelsin sitemizde paylaşmıştım..
![]() bu senede yine böyle bir ava rastgelirim diye bekliyordum. dün havanın biraz soğumasını fırsat bilip balığa gittim.gerçi hava geçen seneki kadar soğuk değildi ama yunus balıklarının yardımıyla lüfer avım ratgeldi..sahte balık at-çek ile 16 tane lüfer 5 tane levrek yakaladım.. bu seneki lüfer avım 1 hafta rötarlı oldu..ama güzel,verimli ve çok zevkli bir av oldu..2007 yılını bu balıklar ile noktaladım. bütün arkadaşların,dostgların,kardeşlerin yeni yıllarını kutluyorum..sıhhat ve saglık içinde 2008 yılının bol balıklı geçmesini diliyorum.. rastgelsin... ![]() ![]() ![]()
ismail çakır l952-çanakkale Bu mesaj en son " 30-12-2007 " tarihinde saat 18:14 itibariyle ismail çakır tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Elinize, aklınıza, sahte balıklarınıza ve çanakkaleye allah zaval vermesin...
Bereketli avlarınızın devamını dilerim... ![]() Selamlar...Rastgele...
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İsmail abi Çanakkale geçilmez yaptın yine tebrikler umarım lüferlerin ve levreklerin abilerini hatta babalarını tutarsın
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() İsmail abi yine geleneğini bozmayıp harika balıklar çekmişsin..tebrikler rasgelsin
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() gereken itina ve özen gösteriliyor....
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() İsmail ustam tebrikler her zamanki gibi kıyı ustalığını sergilemişsin.ishak ustam bu benim hemşo varya hem azıcık acı patlıcandır!!hemde kulübeleri bile vardır arkadaşlarıyla tam bir kıyıcıdırlar selamlar ustam iyi seneler.
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Miço ![]()
|
![]() ismail abi allah şansını daim etsin. ihşallah bize nasip olur böyle avlar. çümlemize rastgele.
![]() |
![]() |
#8 | |||
VİP ![]()
|
![]() İsmail bey inşallah bir gün oralara gelip o meşhur kayanın uzerinde bizde güzel fotağraflardan çekeriz.Tebrik ederim yine kıyı ustalığını göstermişsin.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Organizatör
|
![]() ismail abi walla tebrikler allah sana, allah sana nazar değdirmesin, bereketli olsun,
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() ismail abi eski yılı çok güzel bir av ile kapatmışsın yılda büyük balıklı bol avlar dilerim rastgele
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Aliağa Bereketi | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 27 | 28-03-2011 16:44 |
Adalar bereketi(4)lodosta .... | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 26 | 20-01-2010 15:00 |
Adaların Bereketi... | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 28 | 16-12-2009 16:59 |
Bursa'da Hafta Sonu Bereketi | activist | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 15-05-2007 11:45 |
ayaz havanın bereketi. | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 68 | 09-02-2007 22:12 |