![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba arkadaşlar kuyudan sesleniyorum(bazı site dostlarımız kuyunmu var her pazar ordan alıp geliyorsun bu balıkları dedikleri çin öyle söyledim
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Remzi bey, strike pro ürünlerinin hepsinde zaten vmc marka ps serisi iğne vardır, firmanın anlaşmalı iğne markası vmc .Siz serisini değiştirdiniz herhalde .
Cevat2. Ergin Balıkçılık İsim:Cevat Ergin Yer:İSTANBUL Yaş:41 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 13-12-2007 " tarihinde saat 19:00 itibariyle cevat2 tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Evet haklısınız ben kısa bir açıklamayı unutmuşum,hatta balığın kutusunda bile yazar VMC diye fakat benim verdiğim iğne ile üzerindekini kıyasladığınızda fark daha iyi belli oluyor yani dediğiniz gibi seri si farklı.iyi günler dilerim.
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Armağan bey bununla şu ana kadar yakalanan balıklar;levrek,lahoz,turna,tüysüz(bazıları çatalkuyruk da diyor)tral.şansınız bol olsun.
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Remzi Bey merhaba..
ürünü inceledim ama hangi modeli ve/veya rengi olduğuna kesin karar veremedim...Seri numarasınıda yazarsanız sevinirim.. Aynı renge yakın birkaç model var.. Selamlar..
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Mod no SP-119F Color Code: 206 A 7,5 cm 5 gr
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() remzi kardeş [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sitesinde dolaştım..lakin bahsettiğin model. yok.
acaba ben mi bulamadım... birde şunu daha yakından ve büyük resimlersen hepimiz daha net görelim teşekkürlerimle |
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Umarım bu sefer başarabilirim resmi
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Resmin üzerine tıklayın.
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 15-12-2007 " tarihinde saat 09:19 itibariyle erkepli tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Levrek başlıyo bi deniyelim bakalım bu rapalayıda
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Birkaç tavsiye | fahrettin | TATLI SU AVI | 2 | 06-08-2009 21:52 |
Urunler Tavsiye | social | Malzemeler ve Bakımları | 10 | 08-03-2008 08:25 |
Bir tavsiye | social | DENİZ AVI KARADAN | 4 | 04-03-2008 15:11 |
Çaylak balıkçıyım ne oolur tavsiye | SİNAN K | TATLI SU AVI | 14 | 23-08-2007 22:47 |
tavsiye ederim | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 12-02-2007 16:00 |