|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Beni taniyan tanimayan herkese SELAM
Belki 6 ayi gecti formumuzu dogru düzgün ziyaret etmeyi. Malum hayatta hepimizim bazi sorumluluklari var.Bende o sorumluluklardan ötürü uzun zamandir forma istirak edemiyordum. Burdan tüm üyelere selamlari göndererek simdilik sizden müsade istiyor ve.Biraz forma göz atmak istiyorum.............. Haydi RASTGELSIN ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Tekrar seni görmek güzel cumhur arkadaşım tekrar hoş geldin.
![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Cumhur abim tekrardan hoşgeldin yaslı gittin şen geldin be abi
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Cumhur ,özlettin kendini kardeşim,tekrar hoşgeldin.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Demek yanlış olur.Zaten hep buradaydınız.Yokluğunuzda yazılarınızı okuduk sevgili kardeşim.Malum "Baki Kalan Bu Kubbede Bir Hoş Sada imiş".Çanakkale'den Merhaba....Sevgiler...
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza tekrardan hoşgeldin cumhur abi bundan sonra hiç gitme
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Uzun süren ayrılıktan sonra tekrar aranızdayım... | ykmk | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 16-06-2008 13:26 |
uzun bir aradan sonra... | er35han | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 17 | 12-07-2007 07:11 |
Uzun Süren Kiş Aylarinin Rövanşi.... | ishak BALLICA | DENİZ AVI KARADAN | 35 | 30-06-2007 20:44 |
tekrar merhaba | Hakii | Tanışma | 8 | 19-12-2006 22:57 |
Uzun Köstekli Takım | rüzgar2 | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 0 | 21-12-2005 07:20 |