|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() mrb arkadaşlar turna balığı avına gidecem netten araştırdım istanbulda gidebileceğim yer olarak nereyi önerirsiniz ve ulaşımı nasıl yaparım
yardımcı olursanız sevinirim |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hoşgeldin Yahya kardeş.kalıcı olman dileğiyle.Arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() yahya form gereği imza ayarlarını yaparsan arkadaşlar sana hitapta zorluk çekmez tatlı su avcılığı yapan arkadaşlar var yardımcı olurlar ama benim bildiğim kadarıyla şu an yasak olması lazım. saygılar sevgiler rastgelsin...
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() hoşbulduk yeniyim kusura bakmayın imza ayarlarını nerden yapıyordum
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Tamam Oldu Sanirim Imza Işi De
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() nisana doğru turna avı açılıyor forumları dolaştım biraz da ama yer konusunda her kafa dan bir ses çıkıyor ben menekşeye gidyordum ordan paraşüt ağ attıyordum sazan , kızılkanat , tatlı su levreği birde ismini bilmiyorum koca ağız olabilir kefal gibi ama pulsuz palamut gibi derisi o türlrden yakaldım .yayına denedik ama başarılı olamadık turna balığı avına çok merak sardım bu aralar ama menekşenin ordan denedim ama hava soğu rüzgarlı ve su bulanıktı hiç bir şey yakalayamadım paraşüt de attım ama tık yok tu hiçbirinde turna için en ideal yer neresi ve ulaşımı nasıl yaparım arabam yok olmadığı için ulaşım biraz zorlaşıyor merter de oturuyorum bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim herkese rastgele
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Tahmin ediyorum ki bundan sonra sorun çözülmüş olacaktır büyük ölçüde... ![]() Kolaygelsin herkese...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Naylon balığı (ateş balığı) (Sargocentrum rubrum) | CaTSiLeNcE | Deniz Balıkları | 20 | 23-11-2012 17:01 |
Turna balığı av videosu | MAVİ FENER | Videolar | 0 | 27-11-2009 01:49 |
27 Nisan Pazar KAMADER "Turna Balığı Tutma Yarışması" | AVCI41 | Organizasyonlar | 0 | 25-04-2008 14:55 |
turna | trakyalı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 22 | 09-03-2007 16:17 |
turna balığı | serkan arslan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 02-01-2007 19:54 |