|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Ben Egede deniz yılanı olduğunu duymamıştım.Bu görüntüleri Bostanlı iskelesinden çektim.
Bu mesaj en son " 24-05-2007 " tarihinde saat 15:17 itibariyle aserkansatı tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Bu deniz yılanı 1,5 m derinlikte yüzüyor
Bu mesaj en son " 24-05-2007 " tarihinde saat 15:17 itibariyle aserkansatı tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İlginç bende hiç duymamıştım yıllardır izmirde olduğum halde....
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Bu görüntüleri kamerayla çektim.Yaklaşık 3-4 dakikalık görüntüsünü kaydettim.Sonra açığa doğru uzaklaştı.Tam yeri Bostanlı İskelesinin yakınındaki yemcinin önü.Yüzdüğü derinlik 1,5 metre ancak vardı.Biz lidakiye olta atarken önümüzde biraz dans edip poz verdi,ben de çektim.Boyu 50-60 cm kadardı.
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Bu Ne Lan Seko Mustafa Nin Açiklamasi Hoş
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Bu deniz yılanı ama İzmirde ne arıyordu bilemiyorum...
|
||
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Evrim geçirmiş,yolunu kaybetmiş veya Fuara gelmiş olabilir arkadaşlar belkide yemciler alıştırmıştır oralara bu yılanı doğduğun yer değil doyduğun yer önemli ya yılan kardeş izmirde doyuyor yada doyuruluyordur şaşılacak bir şey değil arkadaşlar siz hiç gurbete çıkmadınızmı???
[ Bu mesaj en son " 18-12-2005 " tarihinde saat 21:56 itibariyle Bir Dost tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Deniz salyangozu ve deniz patlıcanı avcılığına ait yasaklar Madde:27 | MAVİ FENER | Resmi Avcılık Duyuruları | 1 | 20-02-2010 18:45 |
Deniz Yosunları ... | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 4 | 09-10-2009 19:50 |
Deniz Kefali | freediver | Olta Avcılığı Dökümanları | 9 | 24-08-2007 04:26 |
Deniz Yilani | aserkansatı | ZIPKINLA SUALTI AVI | 7 | 01-10-2006 15:44 |
Deniz Balıkları | Güven ÖZYELDAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 25-08-2006 23:37 |