|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli dostlar,az önce babamın bi arkadaşının ağaç torna atelyesine gittim .Kürek ve ıskarmoz da yaptıklarını gördüm.Fiyatları toptan fiyatı ve parekende de sattıklarını söylediler.İhtiyacı olan arkadaşlar için bilgi amaçlı yazıyorum. KÜREK EBAT VE FİYATLARI:1.70 İLE 2.30 M ARASI 55 YTL.------------2.30 İLE 2.90 MT. ARASI65 YTL.-------------2.90 İLE 3.40 MT.ARASI 90 YTL--------------ISKARMOZ 0.70 YTL----------------Ağaçlar 1. sınıf fırınlı gürgen ağacındanmış.Firma ismi ve adresi:Aksoylar ağaç torna işleri 0232 3613730
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Nevzat abi reklam ücretini alalım
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yaw sanki reklam gibi oldu ama,kesinlikle bu maksatla yazmadım bunu.Benim polyestere yeni kürek almam gerektiği için yaptığım fiyat araştırmasından sonra,aradaki uçurumu görünce ihtiyacı olan dostlarımın da bundan faydalanması maksadıyla yazdım,dostlarıma faydam olursa ne mutlu bana.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tabii ki şaka nevzat abicim
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hele bi zamanı gelsin de kesin lazım olucak ,zira benim durum fazla zorlamaya gelmez daha çünkü.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
kürek mahkumları işbaşında-2 | er35han | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 31-10-2007 17:42 |
İSKARMOZ (Sphyraena sphyraena) | Taygun KOCABIYIK | Deniz Balıkları | 0 | 20-01-2006 19:52 |