|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() urla çeşmealtı ve adalar etrafından zaman zaman tuttum kayda değer balıklar ve kullandım araclar umarım sızlerın tuttu kadar vardır.......
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Merhabalar öncelikle aramıza hoşgeldiniz. İsminizi bilmediğim için böyle resmiyim yoksa .... abi ne yaptın böyle derdim kesin
![]() Benim tuttuğum kadar olmamış abi benim tuttuklarımdan çok çok fazla olmuş ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ismim onur 30 yasındayım kısmet olursa cıkarız teşekkur ederim bu arada............
![]() |
![]() |
#4 | |||
VİP ![]()
|
![]() Onur kardeşim ne bu güzellik ya tebrik ederim süper şeyler yakalamışsın.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Onur abi bu balık ne böle yaw valla çok güzel balıklar tebrik ediyorum saygılar..
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() çok güzel ellerinize sağlık tebrik ederim.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() onurcum güzel av güzel tekne afiyet olsun denizde bir şey kalmamış aramıza hoş geldin saygılar sevgiler..
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar cok tesekkur ederım pazar sabahı kalktım saat 6 da baktım hava 2-4 ama ayak arızalı basamıyoz ustune kahroluyom su anda bugun ıcın ava cıkan arkadaslara ratgelsın dıyorum hayırlı avlar...............
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Onur kardeş bir kaç seneye kadar Urla'ya yerleşmeyi istiyordum.Bu fotoğrafları görünce daha da çok istiyorum artık.Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Harika av yapmışsınız.Anlaşılan Urla'dan daha çok fotoğraf gelecek.Afiyet olsun.Rasgele...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Urla Adalar Etrafında Tekne ile Balık Avı | hasanova | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 14-09-2010 10:49 |
Adalar bereketi(4)lodosta .... | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 26 | 20-01-2010 15:00 |
Adalar 3 | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 26 | 12-01-2010 22:22 |
12.01.08 Urla Adalar Civari | karagöz | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 16-01-2008 20:50 |
14.01.2007 Urla Adalar Raporu | Çağatay | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 17-01-2007 09:30 |