|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları
![]() |
Görünüm Modları
![]() |
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() abiler bu aralar herkez bilenmiş durumda artık bir organizasyon yapında bi tekne turu yapalım cok özledik öle iç içe mabet sohbet eğlenceye ihtiyacımız var ADNAN ABİME bi gönderme yapıyım dedim.haydi adnan abim işte fırsat adı altında yap yeni bi organizasyon daha sitemize.SAYGILAR
![]() ![]() ![]()
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() abi organizatörlerimiz varken bana düşermi hiç
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Ertan abi balığa gidelim diyosun ne zamandır ortalıkta yoksun
![]() ![]() ![]() saygılar
Hüseyin Caner BALIKÇı 04/05/1989 Altındağ/İZMİR/TÜRKİYE Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! O ŞİMDİ ASKER ş=222 |
|||||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() AÇILIŞI YAPIYORUM
1-Hasan BALIKÇI 2-Şeref KÜÇÜK 3-Ertan (ıskorpit) Gelmek isteyenler ismini yazsın Tekne avı yer Mersinkoyu tarih hep berabar karar vereceğiz
![]() |
#6 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bende gelmekten mutluluk duyarım,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
#8 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() HAYDİ RASTGELSİN ORG ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Mersinkoyu tekne avına katılacak olan liste gelmek isteyenler isimlerini yazdırsınlar teknede sırtıyıda çekme olanağımız var
1-Hasan BALIKÇI 2-Şeref KÜÇÜK 3-Ertan (ıskorpit) 4-Erol ERDOĞAN (Levrek)
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Beni de eklerseniz sevinirim. İyice pas tuttum, çakralarım tıkandı artık
![]()
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Üyelerimizin Dikkatine | mufi | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 5 | 18-08-2007 06:41 |
Taygun'un Dikkatine | Bir Dost | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 4 | 27-09-2005 04:54 |