|
Akvaryum Akvaryum balıkları, bakım, üretim, sorular... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Aylardır uğraştığım bitkili akvaryumu sonunda kurdum.2 adet anubias,4 adet kripton, 30 adet saz,8 elodea m var.10 adet melek 2 adet cüce vatoz henüz yavrular ve bir tanede albino çöpçüm var.günde 12 saat aydınlatma 24 saat filtreme sistemi çalışmakta.Günde 5 öğün yemleme,haftada 3 kez dip çekimi ve eksilen su kadar ilave.Melek beslememdeki amaç kışa doğru discusa başlıcağam için discusa antreman olsun diye meleği seçtim.Çünkü melek discus birbirine benzeyen ama kesinlikle aynı akvaryumda beslenilmemesi gereken balıklardır.Bununda nedenini üşenmedim araştırdım (akvaryumculara sordum olmaz öyle şey besle gitsin dediler.Bunlar sadece akvaryumcu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anubiasım büyük yaprakları vardı daha hızlı gelişsin diye budadım. ![]() ![]() Fotolar çok kötü biliyorum telefonla çektim çünkü.Akvaryumda böle olduğuna bakmayın yeni oluşturmaya başladım bir zaman sonra tanınmaz hale gelicek inşallah. ![]() Saygılar;Sevgiler..
Hüseyin Caner BALIKÇı 04/05/1989 Altındağ/İZMİR/TÜRKİYE Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! O ŞİMDİ ASKER ş=222 Bu mesaj en son " 01-08-2008 " tarihinde saat 20:26 itibariyle Caner BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Melek Balığı Lazım | acemicaylak | Akvaryum | 7 | 17-02-2010 18:36 |
İŞTE Kuzu İŞTE Akya!!. | Rauf | Deniz Balıkları | 9 | 07-09-2008 15:09 |
İşte Dostluk İşte Paylaşım | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 11 | 10-05-2007 09:36 |
İşte gerçek avcı | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 28-08-2006 10:13 |
İşte gerçek | muhabbetci | Tanışma | 1 | 10-11-2005 00:53 |