|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar, Serkan(aserkansati), ben ve aynı okulda çalıştığımız iki arkadaşımızla birlikte (Hasan Ç. ve Hasan Murat ) Samsun Ladik Gölünde yaşadığımız av maceramızı sizlerle paylaşmak istiyorum.Olay aynen yaşanmıştır. Abartı yoktur.
![]() ![]() Bu mesaj en son " 30-09-2005 " tarihinde saat 03:46 itibariyle mustfer tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Helal olsun yani ne diyebilirim çölde kutup ayısı gibi birşey olmuş bu
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Hayatımda gördüğüm en yassı kızılkanattı
![]() ![]() Bu mesaj en son " 30-09-2005 " tarihinde saat 00:45 itibariyle aserkansati tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() kamyonun plakasını alan var mı
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Mustafa diyor ki kamyon altında kalan sazandı sen kızılkanat yazmışsın.Ben balığı havada gördüm,sonra da ezilmiş halini...Valla sazansa da kamyondan sonra kızılkanat olmuştu.Kıpkırmızıydı her yanı
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ne diyeyim Serkan, o gün aklıma geldikçe hala kendimi tutamıyorum. Adam ben solucana dokunmam dedi anladık. oltadan anlamam dedi kabul ettik, yağmurlu bi günde sandaletle ve çorapsız geldi, üzerimizdeki hırkayı verdik, üstüne balığada dokunamam dedi hoppalaaaa, oda yetmedi balığı kamyona ezdirdi. Sahi biz ogün onu niye götürmüştük... Bizi eğlendirmesi için mi?Şunları yazarken bile ogün yaşadıklarımıza gülüyorum.Ah Hasan aaaah....
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Haklısın Serkan; Hasan Ç. sabıkalı ismi gibi oldu. Özellikle öyle yazdım çünkü o günden itibaren bizim açımızdan sabıkalı olduğu için... İşte sabıkalının tam adı: Hasan Çarpar
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() hangi yol ben orda yol yok biliyorum
![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi yoludamı görmedin ya
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() sazan işi uzmanlık ister sabır ister bilgi ister tecrübe ister bunu blip ona göre balığa gitmek ister
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hamile kalan Erkek ! (Denizatı) | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 07-04-2010 07:13 |
Belgelerımde kalan anılar.. | ADNAN | ANILAR | 5 | 19-12-2009 23:24 |
ağrı balıklıgölden yağmur altında sazan avı | h993011 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 10-07-2008 08:49 |
Süleyman abinin anılarımızda kalan !! | ADNAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 2 | 27-02-2008 22:39 |
ahtapottan hamıle kalan kızz | Caner BALIKÇI | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 10 | 21-10-2007 22:48 |