|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() İyi günler, bu benim ilk av raporum.
Bayramın 2. günü (ikinci bayram diyorum ben) sığacıktan birol kaptanımızla çıktık balığa. deniz çok sakin hiç dalga yok. Saat 10 gibi açıldık. Birkaç parça mercan ve karagöz yakaladık. Arkadaşlardan biri tekneden denize düştü, düşerkende olta ve makinasını nasıl yakaladıysa kendide bilmiyor, bir baktım arkadaş denize gidiyor hemen koştum. baktım bir eliyle oltayı yakalamış bir eliyle tekneye tutunmuş, bir ayağıylada teknenin kenarına tutunmaya çalışıyor, hemen çektik hem kendisini hemde oltasını kurtardık. Tabi arkadaş önemli değil iyiki oltayı kaçırmadık o kadar para verdim dedi. Velhasıl akşama kadar eğlendik ve güzel bir gün geçirdik. birkaç resim eklemeye çalışıyorum. videolarda var ama onları nasıl ekleyeceğimi tam bilemedim. görüntüler akşam karanlığında çekildiğinden birazcık karanlık artık kusurumuz affola.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [url=http://g.imageshack.us/img257/05vv5.jpg/1/][IMG] bunlarda benim payıma düşenler... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [url=http://g.imageshack.us/img257/06aw6.jpg/1/][IMG] oğlum ve hasılat.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Halim abi tebrikler karagözler kallaviymiş
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Halim bey.tebrik ederim.bencede harika karagözler bunlar.av raporlarınızın devamını dilerim.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Halim abi, resimler mi silindi yoksa ben mi göremiyorum?
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Halim abi, tebrik ederim karagözler harika. Senin oğlanda biran önce pişsede yisek derçesine bakıyor karagözlere.
Afiyet olsun, Halim abi devamının gelmesi dileğiyle. Saygılar.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Miço ![]()
|
![]() karagozler cok guzel tebrıkler denıze dusen arkadasa da gecmıs olsun
![]() |
![]() |
#7 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() teşekkür ederim arkadaşlar sağolun..inşallah bu mevsim lambuka falan yakalayabilirsem onlarıda burada raporlamak istiyorum..
![]() |
![]() |
#8 | |||
VİP ![]()
|
![]() Halim kardeş karagözler güzelmiş asıl güzel olan geçirilen hoşca ve gırgır dolu vakit.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Organizatör
|
![]() Halim, bayram sana tam gelmiş
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() kargözler çok güzel. kutlarım . paylaşımlarının devamını dilerim.
ugur 1976 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bayram Organİzasyonu | kturkol | Organizasyonlar | 55 | 30-12-2006 16:19 |
17/12/2006 sığacık-gerence raporu | giritli | DENİZ AVI KARADAN | 28 | 18-12-2006 21:31 |
Bayram Kutlamasi | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 23-10-2006 08:45 |
Bayram Tebriği | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 20-10-2006 11:23 |