|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() cumartesi günü havanın sabahtan sert olması bizi biraz kararsız bıraktı.Kararsız olmanın sonucunda da biraz geç çıkmamızın verdiği dezavantajla pekte bizi tatmin etmeyen bir av geçirdik.Herkesin iyi bir hafta geçirmesini dilerim.Gopez,isparoz ve izmaritlerin dışında sadece bunlar vardı.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat abi, tebrik ederim lidakilerden sonra mercanlarına kavuşmuşsun.
Bizde pazar günü evdeki havaları 2\4 kadar düşürdük. Nasip olursa haftaya beraber çıkarız.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Evet İbrahim kavuştuk ama herhalde unutmuşlar bizi.Pek yüz vermediler. Haftaya kısmet olursa cumadan konuşuruz.Teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Murat Bey geç kalmanın etkisi olmuş ama yinede bu haftanın en iyi görüntüleri sizde meteoroloji yüzünden ben bu hafta çıkmadım.benden resim malesef yok bu hafta önümüzdeki günlerde bunun acısını çıkartırız.inşallah bereketli haftalarda bol resimli günlerimiz olacak.
Selamlar Saygılar.
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler Ethem.Toplantıdan seninde haberin olur muhakkak.Rastgelsin.
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() geçen perşembe günü telefon arızası için gediler internet gitti
cuma hiç giremedim o yüzdendir malesef mesajı sşimdi 10 kasımda 12 36 da aldım yeni gelip onardılar. Selamlar Saygılar.
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat abi lidaki out - mercan in olmuş bu hafta
![]() Tebrik ederim
![]() |
![]() |
#10 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Bu hafta çok kesat geçti hiç keyif vermedi bizede.ellerine sağlik
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
14.12.2008 Çeşmealtı | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 29 | 03-01-2009 23:51 |
30.11.2008 Çeşmealtı | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 04-12-2008 00:03 |
30.03.2008 Çeşmealtı | ibrahimz35 | Tanışma | 7 | 11-08-2008 23:37 |
çeşmealtı av raporu 19.01.2008 | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 4 | 23-01-2008 15:14 |
17.01.2008 çeşmealtı | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 20-01-2008 06:37 |