|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() selamlar saygılar sezonun son turnalarını yakalamak isteyi ile barajın kıyısında oltamı savurdum.ugurlu silikonuma hiç balık gelmiyor havada kararıyordu turnaların şapırtılarını duyup,dalış şapırtılarını görüyordum.birazda mavili altı beyazlı rapala denemeye kararverdim turnalargelmeye başladı acele etmiştim rapalanın arka iynesini büyük iyneyle deyiştirmiş olsaydım şimdi dokuztane resimlemiştim nasip bukadarmış rasgele
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 15-12-2008 " tarihinde saat 20:46 itibariyle orhan69 tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Üstadım imza ayarlarınızı yaparsanız size nas hitap edebileceğimizi daha iyi biliriz!!!
Bu arada keşke bu anlattıklarınızı resimleseydinizde bizde o güzelliklere buradan katılabilseydik!!!
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Orhan69 kardeş,sağlık olsun,Nisan başına kadar mecburen beklenecek.İnşallah o zaman güzel resimlerini alırız.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bilgisayarında olan küçük bir problemden dolayı fotoğraflar biraz geç ulaştı...
saygılarımla
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrıkler cok guzel av olmuş
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Orhan bey aramıza tekrar hoşgeldiniz diyorum!!!
Ellerinize sağlık çok güzel balıklar!!!
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
sezonun ilk turnaları | orhan69 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 06-06-2009 05:39 |