|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
VİP ![]()
|
![]() Bu gün yağmur evdeyiz şöyle eskileri bir karıştırayım dedim.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Almanyadan misafirim kardeşim Yılmaz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Tabi yaz sıcağı ve dönüş Yılmaz nakavt olmuştu.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Malum bizim memleketin havasına güven olmuyor şuan güneş açtı
![]() Uskumrular çok güzel hem avı hem lezzeti tatmin edici bayılıyorum ben ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() buradada hava muhalefeti var
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() dün yağmur iyi yağdı ama şimdi mükemmel aksam üzeri takımları suya bırakmak lazım
![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() arkadaşlar bu havanın bize garezi var galiba. her hafta sonu yağmur fırtına. bi türlü fırsat bulamıyoruz. inşallah haftaya güzel olur hava.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kardeşim izmirin havasna güven olmuyorki!!!O ne yağmur öyle!!!Kafamızı evden çıkaramadık!!!Ben zaten bu hafta sonu gidemeyecektim havaların böyle olması isabet oldu ama diğer çıkamayan arkadaşlar adına üzüldüm!!!
Umarım haftaya güzel olrda biraz stres atarız ve buna süper derecede ihtiyaç var!!!
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hava güzel diye gittim ama müthiş bir dalgayla karsılaştım 4 sargoz ve 2 tanede ismini bilmediğim kırmızı sert pullu dikenli balık. araştırdım poşet balığıymış.. umduğum gibi olmadı boşa tırmanmışım kayalıklardan
![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
VİP ![]()
|
![]() Arkadaşlar malumunuz İzmirimize çok yağış gerekli yoksa önümüzdeki yaz işimiz duman.Aman ben bir İzmirli olarak varsın birkaç hafta balığa gitmeyivereyim yeterki barajlarımız bıraz su yüzü görsün.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
pazara evdeyiz ... | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 07-02-2009 08:49 |