|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() dünkü fırtınada teknem bağlı olduğu barınakta battı.teknede hasar çok.moralim çok bozuk.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() yılmaz geçmiş olsun çok üzüldüm..umarım en kısa zamanda tamiri biter
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yılmaz abi geçmiş olsun. Umarım tamirat işleri fazla pahallıya patlamaz bir an önce tekneni denize sağ selamet indirirsin.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() geçmiş olsun yılmaz,inşallah tez zamanda denize atarsın..
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Gecmiş olsun yılmaz acını paylaşıyorum tekne kayp etmenin ne demek olduğunu bilirim canın sağ olsun selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Yılmaz kardeşim geçmiş olsun ...aynı olay benimde yıllar önce istanbulda lodosta başıma gelmişti.. ven de seninle aynı duyguları yaşamıştım...
içinde bulundugun ruh halini gayet iyi bilirim.. ama o zamanlar yaşlı balıkçı bana şunu demişti.. --Ya bu tekne dışarda vede sen de içinde olsaydın?? şimdi aynı şeyi ben sana söylüyorum..kardeşim.. canın sag olsun gerisi zaman içinde yola girer. hiç moralini bozma... |
||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yılmaz kardeş geçmiş olsun.
hani her hafta balığa gitmek için can atan arkadaşlarınız vardır onlara seslenin bakalım kaçı yardıma gelecek
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Yılmaz bey geçmiş olsun
inşallah en kısa zamanda moraliniz düzelir ve eski haline döndürürsünüz. selamlar saygılar.
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() değerli dostlarım hepinize teşekkür ederim.canım sağolsun diyorum, olanla ölene malessef çare bulunmuyor.fırtına devam ettiği için tekneyi bugün çıkarmaya çalışacağız.herkese rastgelsin.
saygılarımla
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
elinize,dudağınıza,kolunuza,bacağınıza oltamı battı!!!! | fisher1968 | SAĞLIK | 11 | 07-10-2007 20:30 |