|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sevgili forum uyeleri aranıza istanbuldan katılmaktayım.hemen her hafta sonu balığa gitmekteyim bilgi ve birikimlerimizi paylaşmak ve doğayı korumayı aşılamak herkezi bilinçli avlanmaya teşvik etmek herkezin ortak görevi olarak görüyorum.ben sadece sazan avcılığyla ilgileniyorum.ve bu alanda tamamen profesyoneleşme amacındayım. günün birinde uluslar arası sazan yarışmalara katılmak hedeflerim arasında.kısacası amatör olta avcılğı benim yaşam biçimim.tüm forum üyelerine sevgi ve saygılarımla rasgele
![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu güzel tanışma mesajınız için öncelikle teşekkür ederim.
Birlikte güzel şeyler paylaşacağımıza eminim hoşgeldiniz...
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hosgeldınız... guzel paylaşımlar yaratabılmek dılegı ıle.... bu arada ltf ımza ayarlarınızı yapın kı sıze hıtap seklımızde yanlıslık olmasın
![]() |
![]() |
#4 | |||
VİP ![]()
|
![]() Oktay kardeşim aramıza hoş geldin.Katılımcılığının devamını diler,uluslararası areneda seni görmekten büyük mutluluk duyacağımı belirtirim.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar hepinize çok teşekür ederim.bukadar sıcak bir ortamda sizlerle beraber olmaktan şeref duyuyorum.sevgiler rasgelsin ailesi
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldin seni tanımaktan mutlu olacagız.herdaim rastgele...
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() teşekürler arkadaşlar.umarım şu sıcak ortamda iyi paylaşımlarda bulunmakmak dileğiyle herkeze sevgiler..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
herkeze slm... | galip&emel kültür | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 19-08-2009 14:59 |
herkeze slm | galip&emel kültür | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 19-05-2009 15:00 |
Rasgele malzeme satışı hk. | Salih Reis | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 11-09-2008 14:28 |
herkeze selam | atalay | Tanışma | 8 | 23-11-2007 15:57 |
herkeze selam | m_ciran01 | Tanışma | 4 | 30-09-2005 03:29 |