|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar;çok bereketli geçen paşa avımı İbrahim kardeşimin geçirdiği kaza sebebiyle yayınlamayı doğru bulmuyorum.Buradan tüm ekibine tüm kazazedelere geçmiş olsun diliyorum.Telefon açtım ama ulaşamadım.Umarım ciddi birşey yoktur.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() abi hayırdır ibrahim abiler kazamı geçirdi.geçmiş olsun
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Pazar günü avdan dönerken otobanda kaza geçirmişler.Detay hakkında fazla bilgim yok.Telefon ile ulaşmaya çalıştım ama cevap veren olmadı.Haber alan varsa bizede bilgi veririlerse sevinirim.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Geçmiş olsun inşallah bir şeyleri yoktur
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() hepsıne gecmıs olsun dıleklerımle tekrar.. allah beterınden korusun
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hepsine geçmiş olsun,
![]() |
![]() |
#7 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat abi, göstermiş olduğun ilgiden dolayı teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Allah'a şükür ben iyiyim senin av raporunu sabırsızlıkla bekliyorum.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Telefonda seninle konuştuktan sonra ve iyi olduğunu öğrendikten sonra gerçekten içim rahatladı.Keyifili bir günün arkasından böyle sıkıntılı bir olayın olması gerçekten çok üzücü.Allah kısmet ederse yarın yine avda olacağım.Hem geçen haftaki hemde ( bereketli olursa eğer) bu haftaki avımı birlikte yayınlamayı düşünüyorum.En kısa zamanda görüşebilmek umuduyla.(Kahven hala masanın üzerinde hazır.Ama sanırım önce benim geçmiş olsuna gelmem gerekli.Sen dükkana gidip gelmeye başlayınca haberleşiriz ve muhakkak geçmiş olsuna gelirim.Bu arada kaza bir tarafa harika av yapmoşsınız,tebrik ederim seni ve ekiptekileri.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
24.10.2009 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 20-11-2009 15:02 |
17.10.2009 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 23-10-2009 16:57 |
08.08.2009 av raporu | mersincorp | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 12-08-2009 20:02 |
28.03.2009 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 01-04-2009 08:40 |
21.03.2009 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 24-03-2009 16:14 |