|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() saygideger usdatlar ve degerli arkadaslar herkese saygi ve selam
sizlerden yardim almak isdiyorum kusadasinda kiyidan avlanmak isdiyorum cipra mercan dilbaligi adada nerede kiyidan avlana bilirim baska ne tür baliklar ve adada neresinden avlana bilirim yardimci olursaniz avlanma haziran eylül arasi yardimlarinizi bekliyorum burada bulunan arkadaslara herkese selam
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kuşadasına gitmeyeli yıllar var tam nereden ne çıkar bilmiyorum. Fakat sular ısınmaya başladı, bir çok arkadaşımdan çupra-lidaki haberleri geldi. Yem olarak bu mevsim için borukurdu kullanabilirsiniz. Ufak balıkların cirit atmaya başladığı dönemlerde ise madya, yengeç, kalamar gibi sert yemlerle daha eli yüzü düzgün balıklar yakalayabilirsiniz. Kıyıdan dil balığı kumluk yerlerde çok nadir denk geliyor, mercanda kıyının hemen derinleştiği yerlerde nadir denk gelen bir balık. Yaz sezonunda yere göre sarpadan tutunda levreğe kadar bir çok balık yakalama şansınız var adada.
Şimdiden rastgelsin diyorum...
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
ben davutlarda yazlari 3 ay gibi kaliyorum fagat ben yeniyim bu sene baslayacagim icin henüz yer olarak da yardimci olabilirmisiniz mümkünse bir duyum almisdim milipark girisi diye daha sonra bir yazi okudum oradan bali cikmiyor bilginiz varsa veya bilgisi olan arkadaslardan yardimci olmalarin ricada bulunmak isdiyorum selamlar
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Gani bey, bizimde davutlar tarafında yazlığımız var eskiden bende gidip3 ay kalıyordum ama birkaç senedir pek gitmiyorum o tarafa. Her taraf plaj olduğu için olta atması biraz zr oluyor tabiki o taraflarda, bilemiyorum ama belki sevgi plajının orada derenin deniz birleştiği yerdn dalga kıran yapmışlar onun o taraftan atılabilir, yada orada balıkçı tekneleri de park ediyor onlardan rica edip belki birisiyle gidebilirsiniz. Benim anlattıklarım sadece tahminler hiç denemedim. Saygılar.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() ömerataç.ksk |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
bu ada tam olarak nerede gerci oradan sorup örene bilirdim ama sana zahmet olmasin diye senden bir tarif alabilirmiyim mümkünse birde ne gibi bir takim kulanmam gerekir 420 cm 100-250 atarli surf DAIWA bir kamis birde 260 cm 30-100 atarli spin kamis aldim bunlarla o bölgede avlana bilirmiyim sahde veya hangi yemler gereke bilir yardimci olacagindan simdiden cok tesekürler ve selamlar rastgele
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
12.01.08 Urla Adalar Civari | karagöz | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 16-01-2008 20:50 |