|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Dostlar YouTube den sayfama aktarmayı bilsemde PC ye aktarmayı bilmiyorum. Sayfanın içinde video yu adrese yolla tıkı var çalışmıyor. Ne yapmamlazım.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Youtube açıksa giriş yapabiliyorsanız videonun linkini kopyalayıp keepvid.com adresindeki forma yapıştırıp download yazan yere tıklayın.
Daha sonra altta çıkan iki download yazısından birine sağ tıklayıp farklı kaydet seçeneğine tıklayarak indirebilirsiniz. "(get_video.flv - Low Quality)" bu flv formatında düşük kalitede olanı, "(get_video.mp4 - High Quality)" bu ise daha kaliteli versiyonu.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Makinem bozuldu ve yeni makine almak istiyorum...YARDIM | Jeeday | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 35 | 21-08-2009 21:59 |
You tube nasıl erişiriz (bilmeyenler için) | kemalakcinar | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 23 | 17-07-2008 12:08 |
You Tube videoları ekleme.. | varior | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 5 | 15-01-2007 13:33 |
yapay yem almak istiyorum tavsiyeniz? | Egeli | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 26-08-2006 14:00 |
Güzel Bir Video | aserkansatı | Videolar | 8 | 10-02-2006 05:03 |