|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Lüfer 58 cm 1810 gram
Sabah 4:30 da kalkıp 5 te avlak yerine varmama ragmen 8:00 civarında balığın olmadığına kanaat getirmiştim. Takımı toplayıp döndüğüm sırada sahildeki abilerimden birisi ali takımı topladın ama sanki çatalkuyruk kefallere daldı dedi. Bende açarız takımı tekrar dedim. Açıp rastgele atmaya başladım. Bu yavru birden misafirim oldu. Ama gelirken çok kafa attığı için sahteyi taşa vurdu ve 2 ye böldü. O balık için feda olsun ne kadar zamandır balık tutamıyordum çok güzel geldi.Herkese rastgelsin.. ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel av herdaim rastgele.
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Çok güzel bir av olmuş inşallah bizde böyle balıkları yakalayabiliriz.
Tebrikler |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ali abi ellerine sağlık.
çok güzel bir balık. tebrik ederim
![]() |
![]() |
#5 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ali Bey, ellerinize sağlık çok güzel bir av olmuş.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ali kardeşim az olmuş ama öz olmuş... ne diyim kısmetten öte köy yok derler... senin kısmetinmiş... kısmetin hep böyle olsun... tebrikler...
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
at-çek lüfer | ismail çakır | AT-ÇEK | 24 | 17-07-2013 19:11 |
Lüfer | eminkaya | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 16-06-2008 19:02 |
Marmara'da Lüfer | seçkin | DENİZ AVI KARADAN | 7 | 26-09-2007 16:46 |
ilk lüfer | sbasaran | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 14 | 22-09-2006 10:44 |
Lüfer avı | Güven ÖZYELDAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 2 | 28-08-2006 19:55 |