![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Amatör olsun profosyonel olsun balık avcılığı icin kullanılan yemlerden oluşan bir slayt amatör balıkcılığa yeni başlayan üyelerimiz icin faydalı olur zannederim iyi günler dilerim rastgelsin.
Bu mesaj en son " 14-08-2007 " tarihinde saat 07:10 itibariyle Rauf tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() bu slaytta eksik olanlar varsa lütfen resimleri ile birlikte mesajlarınıza ekleyin selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf Abi cok güzel bir calisma olmus tesekkürler.Abi bence parantez icinde deniz avciligi desen daha daha iyi olur.
kirmizi kurt [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ekmek ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Cumhur dediğini yapardım ama konu başlığında düzeltme yapılamıyor selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() eline sağlık rauf kaptan benim için öğretici oldu saol
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Silayt için teşekkürler çok faydalandım emeğinize sağlık teke dediğinize karadenizde (sinop)cıngıriye deniliyor. "bilgi"
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Rauf abicim ben bide gecenlerde bi cd de izlemişitim bi spray var ve kücük tüplerde satılıyor sıvı birşey yemin üstüne damlatıyosun yemi daha cekici hale getiriyor tatlı su ve tuzlu su avında böyle birşey duydunmu?? ismini unuttum aklıma gelmiyor
Emre TEMTEK 1987 ![]() ![]() 45-MANİSA / MERKEZ-45 ![]() A rh (+) Bu mesaj en son " 09-11-2007 " tarihinde saat 16:01 itibariyle mufi tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Emre o dediğin Ultrabite (yazılışı yanlış olabilir ultrabayt olarak okunuyor)
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#10 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Olta Ve Olta Takımları Hakkında | MAVİ FENER | Olta Nedir? | 9 | 21-06-2012 14:57 |
Açıkdeniz Olta Balıkçılığında Çekme (troll) Tekniği | rüzgar2 | Sırtı-Seğirtme | 33 | 12-10-2011 14:23 |
Açıkdeniz Olta Balıkçılığında Çekme tekniği | zinebird | Dökümanlar ve Makaleler | 5 | 15-10-2010 17:45 |
BALIK Köftesi (benim usul)slayt. | Rauf | Balık Yemekleri | 10 | 18-06-2008 09:17 |
07.01.2007 aliağa maceramız slayt sunumu | giritli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 09-02-2007 17:17 |