|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() 04.07.2009
Ildırı Yem: Sırtı ve Mamun Ekip: Kayın Mustafa , Ekürisi Karakızlı Mehmet ve Ben İlk raporum eksiğim varsa affola... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yeni aldığım bot ve motorum. 3.60 Bucanneer 6 hp Johnson [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Şimdi sıra raporlarda [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Turnalar sabah suyunda sırtı ile alınmıştır. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() olum celo sen bıttın.. ben baska bısı demıyorum
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() eger beraber oraya gıtmezsek tum beddualarım senınle bır daha balık yakalayamazsın ona göre
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() celalettın bey bugun 11.07.2009 ctesı.. sanırım su an balıktasın arıyom acmıyon telını
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Balıklar harika özellikle turnalar ilgimi çekti.
Ne tip bir sahteyle aldınız. Yakında ıldırı bölgesinde avlanma ihtimalimiz var bizimde 1-2 arkadaşımla birlikte.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() tago celo da bır sahte yem var aynı yavru balık markasını tam hatırlamıyorum ama cok guzel bır sey ... ona gelmıs balıklar ben konustum... bugun yada yarın bende gıtmeyı dusunuyorum
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Sevgili İmBat bi ara sahtenin resmini konuya atacağım markası strike pro olması lazım. Ben onu kopes yavrusuna benzetiyorum. Mersinde bi arkadaş hediye etti. Özellikle levrek için ideal dedi. Çok levrek almış o sahteyle
Celalettin KARAMAN 1975 Mersin 0Rh+ Öğretmen İZMİR BASINSİTESİ Misinanız Gergin Oltanız Keskin Kısmetiniz ve Balığınız Bol Olsun Bu mesaj en son " 12-07-2009 " tarihinde saat 20:28 itibariyle mersincorp tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() tamam celo kardesım bı sekılde ayar cekerız ben ctesılerı öglene kadar calısıyoum öglen kaçarız daha olmazsa... ama canım acaip balık cekıyor bılesın... bı an önce mersınden gelde balıga gıdelım
![]() |
![]() |
#9 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Mersindeyim katil rapalam iş başında
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Celalettin KARAMAN 1975 Mersin 0Rh+ Öğretmen İZMİR BASINSİTESİ Misinanız Gergin Oltanız Keskin Kısmetiniz ve Balığınız Bol Olsun Bu mesaj en son " 10-08-2009 " tarihinde saat 12:52 itibariyle mersincorp tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() celo sen bıttın.... bı daha bensız bı yere göndermıcem senı
![]()
![]() |