|
![]() |
#1 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ege De Avlanma Mevsİmlerİ
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() çok Baktim Ama Çİpurayi GÖremedİm
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Evet çipra yok ama ,mercan ile aynı dönem balıklarıdır.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() sevgili erol teşekkür ederiz
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() teşekürler fakat orada ilgimi ceken gopezmi yoksa kupesmi ben gopez diye biliyordum.aslında fazlada önemli degil.tekrar bilgileriniz için sagolun
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Gopez, kupa,kupez, kupes diye farklı yerel isimlerle adlandırılır bu balık ama özünde hepsi aynı balıktır.
Ayrıca aramıza hoşgeldiniz imza kısmını doldurursanız sizi daha iyi tanımış oluruz.
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() eskiler derlerki yemiş olgunlaştığında ,ceviz kabuk bağladığında çipura iyi av verir ......Sonra gün gelir kıyıya iner geçen yılın avını aramaya başlarsın,Ben şunu öğrendim.Gün günü ay ayı tutmuyor aslında.Yani her yıl hava durumundan ziyade doğanın olguları daha öncelikli benim için ...geçen yılki avınızda aldığınız balığı yeni yılda en az 10 gün eklerseniz !!!Örn:Ramazan ayından hesaplarsanız her yıl 1O GÜN EKLEYİN avınıza...bakın göreceksiniz sizi şaşırtmayacak av.Birde günün deniz altı sirkilasyonu,akıntısı,lodosu,poyrazı ,ay aydınlığı,yakomozu...vs.NE DERSİNİZ....BOĞAZ AKIN balıkçılarına sözüm yok bu arada..Kıyı Balıkçıları için NACİZANE bir yorum sadece..
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Miço ![]()
|
![]() ismail abi 10 gün meselesini bilmem ama diğerlerine aynen katılıyorum.hafiften bir meltem,ay dolunay,denizde iyot kokusu, ortalık olabildiğince sakin.en azından benim avlaklarımda bu şartlarda balık avı mükemmel oluyor.hepimize rastgele.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Emeğine sağlık Erol abi. Bilgi olsun diye yazıyorum Kasım ve Aralık aylarında sığacık liman içinde (Kale Tarafındaki Küçük İskele) gamit yoğunluğundanmıdır bilmem levrek resman iskeleye kafa atıyo bilgilerinize.
![]() |
![]() |
#10 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() değerli bilgilerini bizimle paylaştıgın için teşekkürler arkadaşım.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Marmara Da Avlanma Mevsİmlerİ | levrek | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 13 | 03-06-2012 09:10 |
Akdenİz De Avlanma Mevsİmlerİ | levrek | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 33 | 21-10-2010 14:44 |
avlanma tarzı ? | Gazi | AT-ÇEK | 5 | 01-03-2008 18:37 |
Karadenİz De Avlanma Mevsİmlerİ | levrek | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 0 | 18-08-2006 11:23 |
avlanma yasağı | iskorpitos | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 10 | 19-05-2006 05:21 |