|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Sevgili Arkadaşlar ;
Bu sene yapmış olduğum avları sizlerle paylaşmak istiyorum.Öncelikle 04.02.2009 tarihinde çalışmakta olduğum özel bir limanda yapılan sargoz avıyla başlamak istiyorum. Katılımcılar Ahmet,Ramazan,Ömer abilerim ve ben ![]() Yapılan av gece yapılmış olup balıklar iki saat içerisinde tutulmuştur. Dileğim sizlerde böyle güzel ve zevkli avlara her daim imza atmanız,Sevgilerimle,Selamlar. ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() İşte budur kardeşim..
Dostlarla yapıldımı daha güzel daha bereketli geçiyor değilmi.. ellerine sağlık.. Paylaşım için teşekkürler... NOT: Devamını bekliyoruz.. Bizi kırmızılardan mahrum etme haa.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Sevgili Necati teşekkürler kardeşim güzel sözlerin için ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kardeşim, maşallah çok güzel bir av olmuş. Seni ve ekibini kutlarım.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() çok güzel av olmuş tebrik ederim Mehmet bey
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan
|
![]() Mehmet kardeşim seni avlarından dolayı herzaman taktir etmişimdir sargoz tutmak senin işin
![]() ![]() iç gazozunu tut sargozunu kardeşim ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() mehmet abicim ellerine emeğine sağlık süper olmuş... inşallah bu dostluk ortamlarını yaşamak nasip olur sağlıkla kal abim
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan
|
![]() mükemmel bir av olmuş mehmet ekibi kutlarım daha iyilerinide bekliyoruz bilgine...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() sargoz cu yenilerini bekliyorum dört gözle kardesim rasgelsin paylaşım için tesekkürler burası bana tanıdık gelio nedense ama ben yokum???
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Özel olarak yapılan resim | MAVİ FENER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 20-07-2009 20:22 |
dostlarım balıkta | hamurabi | Videolar | 1 | 14-05-2008 18:48 |
Sigara ile yapılan bir deney | Lethe | SAĞLIK | 4 | 04-04-2008 18:05 |
Sargoz | HALDUN YALIMLI | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 14-12-2005 22:09 |