|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba,
Ben İzmir Bornova'dan Rıdvan, bu akşam sitenize ziyarettçi olarak girdim ve paylaşımlarınızı çok beğendim,fırsat buldukça sizlerle birlikte olmaya çalışacağım. Aranızda olamaktan mutluluk duyuyorum hepinize rasgelsin. sizlere en son yaptığımız çeşme avından bir iki kare sunuyorum ,umarım beğenirsiniz.saygılarımla. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Bu mesaj en son " 08-11-2009 " tarihinde saat 18:00 itibariyle Bornovalı tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() aramıza hoşgeldin rıdvan abi...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() rıdvan abi aramıza hoşgeldiniz. paylaşım için teşekkürler.. raporlarınızı da dört gözle beklıyoruz..
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
geçmişte yaptığım birçok balık avı resimlerim var, zaman içinde bir albüm oluşturup sizlerle paylaşmak isterim.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Rıdvan kardeşim, aramıza hoş geldin...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() sağolasın İbrahim kardeş,hoşbulduk.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Hoşgeldin Rıdvan abi
![]()
Balik oltayla, insan tatli dille avlanır ,En pahali baligi amator balikcilar yer Faruk ÖRTÜCÜ İZMİR/Çamdibi B(+) Yaş:30 Bu mesaj en son " 09-11-2009 " tarihinde saat 08:50 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... Neden: resim boyutları küçültüldü .. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() sağolasın faruk kardeşim hoşbulduk.resimdeki avlak harikaymış.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Üstad aramıza hoşgeldin!!!Doğrusu ilk paylaşımın beni bitirdi diyebilirim!!!Balık bırakmamışsın abicim denizde
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Selam ... | yeke34 | Tanışma | 16 | 21-02-2010 22:05 |
Merhaba Balık Dostları... | ahmet1833 | Tanışma | 9 | 22-08-2009 09:20 |
Merhaba Derya Dostları | DezmA | Tanışma | 10 | 15-03-2008 23:28 |