|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Organizatör
|
![]() cumartesi aniden aldığımız kararla çeşmealtına balığa gitmeye karar verdik. İbrahimiz35 kardeşi telefonla aradım beraber olmak için gelemıyeceğini söyledi, ama verdiği bilgilere bu günümüzün bereketli geçmesini sağladı sağ olsun İbrahim kardeşime çok çok teşekkür ederim. Pazar sabahı 06.00 da izmir den yola çıktık kahvaltılıklarımızı ve meşhur helva ekmeğimizi de aldıkdan sonra saat 07.30 civarında denize açıldık tahmini yere doğru yol alırken teknedeki arkadaşlar buranın iyi olabilieceğini düşünüp demir attık, havanın 2-4 olması harikaydı tekneden balık için ideal bir hava saat 16.00 ya kadar demir tekrar çekmeden aradığımız her şeyi bulduk bunların başında çipura,lidaki mercan,mırmır,istavrit,izmarit ve tabiki benım başımın belası kambersiz düğün olmaz maalesef isparoz da
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() adnan abi çeşit dolu mükemmel bir av yapmışsınız..
anlatım ve paylaşım için teşekkürler.. en kötü avınız böyle olsun ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Organizatör
|
![]() Veli kardeşim aynen öyle oldu teşekkür edrim..
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Daha bereketli avlarınız olur inşallah.
Ellerinize sağlık güzel av olmuş. Resimleri ve videoyu dört gözle bekliyorum.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() Adnan abi 4 gözle bekliyoruz vireo ve resimleri..
En güzel avlar sizlerle olsun.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Adnan Abi, tebrik ederim güzel bir gün geçirmişsiniz.
Resim ve videoları sabırsızlıkla bekliyorum.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() daha bereketlılerı dostlarınızla nasıp olsun ınsallah saglıkla kalın
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Organizatör
|
![]() Hepinize ayrı ayrı ilginizden dolayı teşekkür ederim..video eklemeyi hala öğrenemedim
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Adnan abi sitemle ilgili söylenebilecek bütün sözleri söyledim farzet emi
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Organizatör
|
![]() Tagooo kardeşim bu seferlik kusura bakma, organızasyon yaparız kısmetse biliyorsun sezon yeni başlıyor inşallah çok paylaşımlar yaparız ama bir ara bana video aktarmayıda ayrıntılı anlatırsan sevinirim...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çeşmealtı madeni II . 29 kasım 2009 | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 13-12-2009 15:46 |
30 Kasım 2009 Uzunada | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 06-12-2009 19:31 |
14 Kasım 2009, Kokar koy :) | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 21-11-2009 04:24 |
14 kasım 2009 çeşme ıldırı balık avı | seabream | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 16-11-2009 17:39 |
25 kasım çeşmealtı raporu | AŞKIN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 4 | 26-11-2007 18:31 |