|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba arkadaşlar,
03.01.2010 saat 06:15 te 2 dostumla birlikte zeytinler e geldik.rüzgar yine cuma günü olduğu gibi çok şiddetliydi.bir yandan oltaları suya indirirken bir yandan da çay için ateşi yaktık.rüzgarın şiddetinden balıkların yokladığını anlayamıyorduk.kamışlar bile yerde hareketsiz duramıyordu.bizde balıklardan ümidi kestik,dostlarımla birşeyler atıştırdık.etrafı gezdik.olta atan 4 ekip vardı.onlardada aynı sorun vardı.sadece birinde güzel bir mırmır gördük.o gün zeytinlerden balık alamadık.yürüyüş yaparken 2 çuval dolusu pet şişe,plastik,naylon poşet ve bir sürü pislik topladık.dönüşte köye kadar götürüp çöpe attık.insanlar o pisliği bırakıp tekrar hangi yüzle aynı yere geliyor acaba bilmiyorum.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() siz iki çuval toplamışsın helal olsun ben 2 kamyon toplayıp yakmışımdır ![]() çevreye duyarlı saygılı olmazsak bu doğa bize hesap soracaktır |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() mutlu kardes cevreye gosterdıgın hassasıyet ıcın tebrık ederım
![]() ![]() ![]() keske ınsanlarımız da sızler gıbı duyarlı olsa ama cogu kısı ıctıgı yedıgı sey oracıkta bırakıp gıtmekten zevk alıyo senın gıbı kısıler sayesınde cevre temız kalıyor ellerınıze emegınıze cevreye verdıgınız degere tesekkurederım
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Üstad
|
![]() Mutlu kardeşim,başka söze gerek yok...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Gösterdiğiniz duyarlılık çok güzel. Tebrikler...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() mutlu abi balıksız olsada güzel bir gün geçirmişsiniz.
Biz Doğayı Korudukça Doğada Bizi Korur, Yarının Doğası Bugünden Yaratılır. Nasıl Bulmak İstiyorsan Öyle Bırak.... not: örnek davranışınıza teşekkür ederim ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Organizatör
|
![]() Mutlu ornek bir davranış tebrıkler, ellerınıze sağlık..
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Mutlu kardeşim duyarlılığınız için teşekkürler.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu dünya hepimize emanet aynı duyarlılığı inşallah herkes gösterir.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan
|
![]() Mutlu abi seni canı yürekten kutluyorum
![]() ![]() ![]() Geçtiğimiz sene başında zeytinlerde malesef ben kamyon dolusu çöpü yakmak zorunda kaldım sözde çevreyi temizledik ama havayı kirlettik ancak başka çare bulamadım.sonucunda bişey olmaz deyip bıraktığımız çöplerden neler olduğunu düşünmek gerek... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba Mutlu kardeşim gösterdiğin duyarlılıktan dolayı seni tebrik ediyorum.Sende aynı benim gibisin,daha sonra o pisliği oraya bırakan insanlar bir daha aynı yere geldiklerinde o pisliğin içinde nasıl durabiliyorlar ben onu anlamış değilim kardeşim.RASTGELE sana iyi avlar.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
15.01.2010 av raporum | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 57 | 18-02-2010 12:28 |
13.02.2010 Kısmeti. | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 15-02-2010 09:07 |
2010 ay takvimi | Kamil ESEN | METEOROLOJİ | 12 | 06-02-2010 22:07 |
2010 un ilk antenlileri | BARBAROS.T | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 02-02-2010 22:12 |