|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba arkadaşlar,
Ben yakınlarında bulunduğum nehirde balık avına çıkmaya başladım. Yeni bir heves benimkisi acemiyim yani sizlere göre. Bulunduğum nehirde sıkça siroz nadiren kefal ve sazan bulabiliyorum. Yem olarak darı ekmeği, kepek, küspe gibi şeyler kullanıyorum. Özellikle sirozun dikkatini çekecek yemler ve kokuların neler olduğuyla ilgili bilgilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hoş geldiniz
imza ayarlarınızı yaparsanız size hitapta kusur etmemiş oluruz |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İbrahim Bey, aramıza hoş geldiniz...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan
|
![]() ibrahim bey aramıza hoş geldiniz.
![]() ![]() keyifli ve kalıcı paylaşımlar ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ibrahim bey aramıza hoşgeldiniz.
keyifli ve kalıcı paylaşımlar..
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz..
Tatlı su hakkında bilgiye sahip olan kullanıcılarımız size yardımcı olucaktır. Saygılar.
![]() |