![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() MÜREKKEP BALIĞI:
Subye, özellikle de kalamar oltacılıkta etlerinin sert oluşu ve parlak beyaza yakın görüntü vermesi nedeniyle aranırlar. Bacakları sülük yem olarak bütün şekliyle, gövdeleri ise avlanılacak balığın iriliğine göre şeritler halinde kesilerek iğneye takılır. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
__________________
İyi günler, bol güneşler dilerim. Üstad Kaptan Nuri DENİZ İstanbul - 1949 İTÜ /Kimya ve İşletme Müh. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Karadan Sübye Avı | Taygun KOCABIYIK | AT-ÇEK | 11 | 01-05-2012 22:50 |
Kalamar ve Mürekkep Balığı avı | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 01-11-2009 00:34 |
Sübye Türleri | katiti | Deniz Balıkları | 7 | 23-01-2006 22:29 |
depremli bir gün ve mürekkep balıkları | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 08-12-2005 06:25 |
yine mürekkep balığı (3 kg) | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 26-10-2005 18:54 |