|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan
|
![]() Selam dostlar..
28/02/2010 Pazar günü Doğan kardeşim ve Kazım kardeşim ile vakit geçirmek için dolaşmaya çıktık.. Yolumuz Carrefoura düştü ,tam girişte bir beyfendi.. -Bir saniye birşey sorabilirmiyim diye önümüze geçti.. Bende .. -Buyurun nasıl yardım edebilirim deyince.. -Siz.... Rastgelsin....Necati Bey ..... ![]() Bir an şaşırdım .. Daha önce hiç görüşmemiz olmayan ve sanal ortamda, site içerisinde bir kez (o da Uyarı Amaçlı.. ![]() özel mesaj attığım üyelerimizden [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] nickli Gökhan ÖZKAN ağabeyimizden başkası değildi .. Hemen bir yere oturuldu ve başladık abilerimizin kulaklarını çınlatmaya, Balık sohbeti yapmaya .. İşte Sanaldan Reale tanışmak böylesi hoş sürprizlerle dolu .. ![]() ![]() ![]() SOL BAŞTAN..: Gökhan abimiz, Ben , Kazım ve Doğan Kardeşlerim.. ![]() Sitemizde Dostluğun ve samimiyetin ne kadar yüksek olduğunu.. Üzerine basa basa anlatan Gökhan abimize güzel sohbetinden ötürü sonsuz teşekkürler ederim.. 01/03/2010 Pazartesi günü de [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] nickli üyemiz BİROL KONAKÇI abimizde beni yerimde ziyarette ederek beni sevindirmiştir.. ![]() Ancak Telefonda şarzımın bulunmadığından kendisini fotoğraflayamadığım için özür diler ![]() ![]() Diğer üyelirimizlede birlikte tanışmak buluşmak üzere selam ve sevgilerimi sunarım.. ![]() Kalın sağlıcakla.. ![]() Bu mesaj en son " 01-03-2010 " tarihinde saat 13:46 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() necati kardeşim işte
sitemizin sloganının gerçekliği budur BALIK BAHANE DOSTLUK ŞAHANE |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel bir tesadüf olmuş.Gerçek balıkçı sadece iyi balık tutan değil.Sohbette dostluğunu gösteren arkadaş canlısı kişidir..Nice güzel beraberliklere..
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok güzel tesadüfler bunlar
![]() Sitenin amacına ulaştığının göstergeside diyebiliriz. Herhangi bir beklentiye girmeden dostluğa yürümenin örnekleri. Rastgelsin ailesine ve emeği geçen tüm ekibine çok çok teşekkürler ![]() ![]() ![]() ALLAH(c.c.) bu samimiyetin devamını getisin inşallah.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Katılımlarınız için teşekkürler.. Daha nice karşılaşmalara ..Buluşmalara işaallah.. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Gökhan abinin bu güzel hareketi bizleri sevindirdi... bizleri görür görmez Necati ; Doğan diyince şaşırdık kaldık resmen ... ondan sonra tatlı tebessümler oldu ve çaylar falan derken baya uzun uzuna sohbet ettik...işte hakiki dostluk arkadaşlık sevgi kavramı bence bu.... burada forum ortamında değil aile ortamında olduğumuzun tekrar yeniden bir göstergesini bire bir canlı olarak yaşadık..
İnşallah kısmet olursa hep beraber bir araya gelmek dileklerimle...sağlıkla kalın
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() işte bu BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE..
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() işte budur ya
dosluktan başka ne var insanın sanalda olsa dostu olması güzel şey. rastgelsin ailesinden olmakta bir ayrıcalıktır. hepinizi sevgiyle selamlarım rastgelsin ailesi ![]() ![]() rastgele hepinize.
MANİSA A RH + [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 02-03-2010 " tarihinde saat 08:39 itibariyle Mehmet BODUROĞLU tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Necati kardeşim çok duygulandım.Dediğin gibi hiç vakit kaybetmeden bu güzel anı paylaşmışsın.Resmimi bu caanım forumda gördüm ya,ölsemde gam yemem.Doğan kardeşime,Kazım kardeşime ve sana pazar günkü muhabbetiniz için teşekkür ederim.Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum.Rastgelsin ailesindeki diğer gönül dostlarıyla tanıştıkça dahada iyi olacağım.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kendini İnsan olarak tanımlayanların uyması gereken kurallar... | Uzm.Dr.Rastgele | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 9 | 26-02-2007 16:41 |
İnsan diliyle balık yakalayabilir mi? | erol hoca | Videolar | 10 | 20-09-2006 13:19 |
İnsan Psikolojisi ne kadar önemli? | uzman | SAĞLIK | 2 | 12-09-2006 09:55 |