|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||||
Kaptan
|
![]() AMATÖR OLARAK BALIK AVINA GÖNÜL VEREN ÜNLÜ KİM.. AZ SONRA.. ![]() ![]() !!!!!!.....FLAŞ FLAŞ FLAŞ......!!!!!! Evet dostlar.. Belki içinizden bazıları tahmin ederler.. ![]() Sizin için kısa bir video hazırmladım.. Umarım beğenirsiniz.. ![]() ![]() Akşam üstü, birazda Haftasonuna hazırlayalım kendimizi.. Değil mi Yaaa.. ![]() ![]() ![]() ![]() Buyurun bakalım .. İyi Seyirler.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() necati abi bende izledim ve o yere hayran kaldım,muhteşem biyer doğrusu.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Ya Necati star tvde de sitemizin reklamını yaptırmışsın ya tebrikler valla.
![]() ![]() paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan
|
![]() izmire yolu düşerse organizasyonada katılırsa güzel olur
![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Polat ta balıkçı olduya dahada bişey demiyorum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Organizasyona katılır heralde ![]() ![]() ![]() Gelsin birde bizim elemi görsün ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Kurtlu balıklar vadisi..
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yakında forumda av maceralarını paylaşmaya başlıyacakmış öyle bir duyumda aldım
![]() Teşekkürler Necati abi ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Katılımlarınız için teşekkürler.. |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kurtlar Vadisi Pusu dan sonraki izleyeceğimiz bölümlerin yeni adı belli oldu.
Kurtlar Vadisi Balık ![]() Ayrıca Necati ayni dertlerden şikayetçiyiz. Benide böyle yollamıyorlar balığa ![]() ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Babacım mütiş bir konu açmışsın polata da rasgele sanada ras gele herkeze tüm rasgelsin üyelerine ve abilerime üstadlarına rast gelsin saygılar selamlar
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balık avına çıkarken evimizdeki muhalefeti nasıl yıkarız ? | shark1 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 40 | 01-06-2014 14:06 |
Balık avına yağmurun etkisi | Kamil ESEN | DENİZ AVI KARADAN | 29 | 03-03-2010 08:12 |
Selam gönül dostları. | Bornovalı | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 09-11-2009 20:12 |
Teneden ve karadan balık avına katılmak istiyorum | sinangil35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 29-05-2009 08:45 |
balık avına giderken oluşturmamız gereken ecza çantası | discus | SAĞLIK | 26 | 11-07-2007 12:50 |