![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() Başlıktada dediğim gibi 36 saattir denizdeydim..Cumartesi, cumartrsi gecesi ve pazar.
Cumartesi günkü ekip arkadaşlarım:DİŞ DKR.SAMİM KARDEŞİM,birbirimizle tanışmak istediğimiz, EŞMELİ DAYI (ŞABAN) kardeşim,ADNAN kardeşim ve oğlu ALPER. O günkü avlak bölgemizi Alman adası bodozunu seçmiştik. Çünkü bir haftadır orası güzel avlar vermeye başlamıştı. Avlak bölgesine geldiğimizde saat 7:30 olmuştu. Tabii yine her zamanki gibi yolda kahvaltı yapıldı çaylar içildi. Oltalar su ile buluştuğunda bizleri yine kupes ve izmaritler karşıladı. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir ara beni arayan MEHMET ULAŞ kurtlarının fazla büyüdüğünü yerinde duramadığını ![]() ![]() Birlikte geldiği bacanağının oğlu ZAFER ile denizde mangal keyfi yapmak hayaliyle, gelirken tavuk kanadı ve salata malzemesi alıp gelmişler.Oltalar suya indiğinde zayıf ve seyrek vuruşlarla ara ara mandagözler geldi.Bir iki saat aradan sonra tüm takımları suda bırakıp yemek faslına geçildi.. ZAFER kardeşimin eline sağlık salata ve mangal süperdi.Yemekler yenip oltaları elimize aldığımızda birde ne görelim, bir mıngırı tüm takımları birbirine katmış. ![]() ![]() Sabah kalktığımda ikisininde morali bozuk kovada bir iki kilo kadar kırık kırsık balık geriye döndük ![]() Limana dönüp Mehmet'lerle vedalaşmanın ardından hızlı bir temizlikten sonra pazar günkü ekip arkadaşlarım geldiler.. Ekip arkadaşlarımERSİNbabası METİNabi, kayını MÜMİN VEEE tontonmu tonton eski balıkcılardan seksen beş yaşında KAMİL dede.. Kamil dedemizin kulakları ağır duyduğu gibi gözleride zor görüyor, ama buna rağmen balık avı deyince gözlerinin içi gülüyor. AAAH AH diyerek eski avlarını yad ediyor. İşte bu balık sevdası böyle bir şey, seksen beş yaşındaki bir dedemiz o balığın oltaya vuruşunda duyduğu hazzı görmenizi isterdim.. O günümüzde havanın çok dönek olması sonucu verimsiz bir av geçirerek avımıza noktayı koyuduk. Otuz altı saatlik av serüvenimde bana arkadaşlık yapan tüm dostlarıma sevgi ve saygılarımı sunar, TÜM RAST GELSİN AİLESİNİN oltalarının dolu gelmesini dilerim... MEHMET ULAŞ'LA MANGAL SOFRAMIZ.. ![]() KAMİL DEDEM YEM TAKIYOR. ![]() MÜMİN KARDEŞİMİN İKİLİ KUPESİ. ![]() KAMİL DEDEMİN İKİLİ KUPESİ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BENİM USKUMRU.. ![]() ALPER KARDEŞİMİZİN USKUMRUSU.. ![]() VEE EŞMELİ DAYI ![]()
İZMİR-1959 0 Rh (+) KAPTAN KARABULUT GÜZELBAHÇE 2.LİMAN Telefon: 0538 294 01 94 ![]() Bu mesaj en son " 19-04-2010 " tarihinde saat 20:15 itibariyle kaptankarabulut tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() süleyman amcam 36 saatlik emeğinin karşılığını almışsın bol avlar
balıklar burdan çok güzel görünüyor daha nicelerine elinize emeğinize sağlık.....
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ohh ohhh uskumruların maşallahı var. Kalamar takımıyla dip iskandil takımıyla alınıyosa zokaya neler yapar kim bilir. Kurtlarım benimde koca koca oldu biran evvel gelip şu uskumrulardan nasibimi almak istiyorum..
Güzel avların devamını dilerim Süleyman abi. Tüm keyifci abilerimizi kutluyorum ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() süleyman abicim balıktutmuşuz tutmamışız hiç önemi yoktu benim için o akşamki keyfimiz herşeye bedeldi o denizin huzur veren sakinliği herşeye değerdi hiç bu kadar keyif almamıştım tekne avından uykusuz olmana rağmen beni kırmayıp denize açıldığın için çok teşekkür ederim....
hem eve boşta göndermedinki beni;livarı torbama boşaltıverdin ![]() ![]() en azından evdekiler dalga geçemedi bizimle boş gitmedik diye ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süleyman kaptanım bu ne enerji maşallah, bereketli olsun.
Uskrmruların boylarda maşallah çok iyi tebrik ederim.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yazacak herşeyi yazdım ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Üstad
|
![]() Teşekkür ederim deniz kızı.. İnşallah sizlerinde oltaları dolu gelir her daim...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süleyman Kaptanım, maşallah'ın var nerden buluyorsun bu kadar enerjiyi...
Bizlerde diyoruz ki denizlerde neden balık yok soyu neden tükeniyor diye... Abi sen otuzaltı saat mesai yaparsan denizlerde balık mı kalır... Kaptan'ım, seni ve denizde seni yalnız bırakmayan tüm deniz dostlarını tebrik ederim...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman abi Mahşallah bitmeyen enerjimi var sende abi yavvv
ALLAH Nazar'dan saklasın ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Deniz salyangozu ve deniz patlıcanı avcılığına ait yasaklar Madde:27 | MAVİ FENER | Resmi Avcılık Duyuruları | 1 | 20-02-2010 18:45 |
kocabalıktan 1 saatlik süper hasılat:) | kocabalık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 06-11-2008 19:47 |
kocabalıktan 1 saatlik süper hasılat:) | kocabalık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 05-11-2008 20:20 |
kocabalıktan 1 saatlik süper hasılat:) | kocabalık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 05-11-2008 20:19 |
kocabalıktan 1 saatlik süper hasılat:) | kocabalık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 05-11-2008 20:04 |