![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() formunuza yeni üye oldum. hepinize selam ve saygılar
ben istanbulda beykozda oturuyorum zıpkın la avalanmaya yeni başladım bana yakın arkadaşlarla irtibat kurabilirim kolay gelsin ... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Arkadaşım aramıza hoş geldin Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.Sİze yakın ve dalıcılıkla ilgilenen mutlaka bir kaç arkadaşımız vardır umarım size yardımcı olurlar. Bu arada imza ayarlarınızıda yaparsanız sizi daha yakından tanımış olur ve hitapta kusur etmemiş oluruz.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz;
Sohbet ve paylaşımlarınızda devamlılık dilerim.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlar zıpkınla avlanmayı bilmem ama öğrenirsem senle seve seve paylaşırım merak etme rastgele
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Aramıza hoş geldiniz Keyifli paylaşımlar dilerim... ![]() İmza ayarlarınızı tamamlayınız.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hosgeldınız ısmınız yazmadıgı ıcın ısımle hıtap edemıyorum kusura bakmayın
kalıcı paylasımlar dılerım ımza ayarlarınızı yaparsanız hıtapta kusur etmemıs oluruz
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() hoş geldin.ben çok keyif aldım ve yararlandım. Umarım sende keyif alır ve yararlanırsın.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz bol online günler dilerim......
![]() |
![]() |
#10 | |||
VİP ![]()
|
![]() Hoş geldiniz.Keyifli paylaşımlar.
![]() |
![]() |