![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() değerli arkadaşlar merhaba ben deniz hatay antakyadan szi değerli rastgelsin sitesine gelmekten buyuk keyif aldım inceledim ve gördüm gerçekten dostane ve aile ortamı var burada bu durumun bozulmaması dileği ile herkese rastgelsin antakyadan selamlar
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz.keyifli paylaşımlar dilerim
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hoş geldin kayifli paylaşımlar dilerim
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza ve ailemize hoşgeldiniz.
Keyifli forumlar dilerim. Forum gereği imzanızı düzenlereseniz seviniriz. Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Künyeniz tam olmadığından size isminizle hitap edemedim, sitemize hoşgeldiniz, Hatay`ı bilmiyorum ama yemeklerini tanıdıklardan azbiraz bilirim keyifli sohbetler iyi akşamlar dilerim..
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aileye hoşgeldiniz
Keyifli paylaşımlar dilerim... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() İnşallah dilekleriniz kabul olur.Aramıza hoş geldiniz keyifli zamanlar geçirmeniz dileğimle.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan
|
![]() Aramıza hoş geldiniz..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. Not: hataydan tüm balıkçı dostlara selamlar olsun .. Yazdığınız bölüme Yani imza ayarlarına (Ad Soyad Memleket Doğum Yılı ve Kan grubunuzu) ilave ediniz. Hitapda sorun yaşamıyalım.. |
|||
![]() |
![]() |