|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() yarın mordondayım arkadaşlar 2 gun orda iş icin bulunucam akşan suyuna balıga cıkayım dıyorum mordoganda arkadaşlar varmı acaba aksam buluşsak
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kıyıdan avlanacaksanız, Mordoğan eski liman (şehir merkezi) ve yeni liman'da, ardıç ROTA kulübünün olduğu kayalıklarda avlanabilirsiniz.. Mordoğan Karaburun arası olduğu gibi avlaktır zaten.. Ayıbalığı'nda avlanma yasağı var ceza yiyebilirsiniz bilginiz olsun.
Tekne ile çıkacaksanız zaten tekneciler Foça Mordoğan arasındaki kanala götürüyorlar. Bol şanslar, selamlar.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ben iş icabi 2 gun ordayım aksam suyuna takılıcam dedım kıyıdan avlanıcam vakıt gecsın amac
![]() |
![]() |
#4 | |||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sahilevleri / İZMİR | Kerem YAMAN | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 24-05-2010 20:03 |
İzmİr Ve Cİvarİ Buraya !!!!!! | serkanp | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 15 | 01-09-2009 18:28 |
deniz gözlüğü önerisi lütfen | amprikuku | ZIPKINLA SUALTI AVI | 11 | 03-07-2008 19:24 |
Organizasyon önerisi | RULUDAG | Organizasyonlar | 26 | 10-04-2007 10:41 |
fish finder önerisi ltf | Alparsbeğ | Balık bulucular- Sonar | 1 | 17-01-2007 10:29 |