|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Cumartesi alkaşamı saat 10.00 da ben ve Yılmaz abim daha önceden hazırladığımız hamsilerle pitaya doğru yola çıktık. Avlak yerine vardığımızda beş tekne daha vardı. Sabah saat 8.00a kadar kaldık fakat balık yapmadı uskumruda yoktu sadece 3 kolyoz ve 1 tek istavrit alabildik çünkü gopezler direkt zokaya atlıyorlar ağızları da küçük olduğundan onlardan da sadece 10 15 tane zar zor yakaladık kayda değer bulmayıp çok da kızgın olduğumdan resim çekmedim ama baktım sitede fazla bir rapor yok sizlerle paylaşmak istedim herkese rastgelsin.
![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kopez olsun bizim olsun
![]() Teşekkürler paylaşım için. Çok daha iyilerinin oltanızda olması dileklerimle. Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler Mehmet Bey dileğiniz için sağolun.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Raif abi olmayınca olmuyor seninde iyi bildiğin gibi kısmet bu iş bir sonrakine inşallah bu seferin acısını çıkarırsın, iyi akşamlar dilerim..
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() kaptanın ben onlardan tutduğun ilkini ÖPTÜM YA ![]() avların bereketli olsun kaptanım. rastgele
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler Burak size de iyi akşamlar.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kardeşim Tuncay hava ve yem güzel zamanımız da boldu uskumrunun da tam mevsimi olduğu için beklentim biraz fazlaydı anlayacağın .size bir kasa gopez feda olsun yorumun için sağol.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Raif abi beklediğiniz av gerçekleşmemesine üzüldüm.
Bir dahaki avınızda beklediğiniz uskumrularla dolu geçmesi dileklerimle... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bende pazar günü ıldırdaydım 2 mercan 25 cm 1 adet çupra
30 cm diğerleri ıvır zıvır tadı yoktu ve 2 adet 20 cm kadar koloz
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Raif kaptan o yorgunluğa insan daha fazla balık yakalamak istiyor ama sular ısınmaya başladı bundan sonra işimiz daha da zorlaşacak maalesef
paylaşım için teşekkürler, rastgele ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çeşmealtı Raporu 21.03.2010 | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 30 | 20-09-2010 12:29 |
20.03.2010 Çeşmealtı raporu(gecikmeli) | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 25-03-2010 20:17 |
13.03.2010 Çeşmealtı günü (lidaki show) | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 39 | 17-03-2010 22:32 |
14.02.2010 Çeşmealtı Maceramız | ender | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 19-02-2010 19:36 |
Çeşmealtı Raporu | paşalı | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 01-04-2008 20:55 |