Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI KARADAN

DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey.

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 15-07-2010, 07:37   #1
baracuda_35x
Tayfa

baracuda_35x kullanıcısının avatarı

Varsayılan 14/15 / 07/ 2010 Assolist paşa ve saz arkadaşları

Tüm gönül dostlarıma merhaba

Söze nereden başlanır bilinmez ama bir yerlerden başlamak lazım. uzun zamandır doğru duzgün ava gitmiyordum baya bir zaman ara vermiştim , fakat sevdiğimi ihmal edip ne zamandır onunla geceleyemiyorduk,bir birimizi baya bir özlemiştik o bana hasret, bende ona hasret, gün geçtıkçe !!! gecenin yalnızlığını paylaştığım sevgilim aklıma geliyordu pufur pufur esen rüzgarın sesi , bembeyaz dalgaların sesi,gökyüzünü aydınlatan yıldızların ışığı işte bu ortamda deniz ve ben özlemiştik bir birimizi, açaba diyordum eskisi gibi kırgınmı bana!! yoksa yine seviyormu beni?? İşte bu hayaleri kurarken ben hafta sonunu iplen çekiyordum gidecektim yine onun kolarına sabahlara kadar birlikte olup hasretle kucaklaşacaktık iki sevgili, ama dayanırmı bu yürek gelde bana sor ,!!!! Dayanamadığım gibi Çarşamba günün gecesi çıktım yola sevgilimin kollarına.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Hafta arası buluşaması olacaktı ne de olsa,bana kırgın olup olmadığını anlayacaktım sonunda yoldan yemçi İrfana uğrayıp mamun ve borukurtlarını alıp sonunda varmak istediğim merama Balıklıovaya vardım hava esintili ve sakin hava durumuna baktığımdada aynen öyle gösteriyordu,oltalar hazırlandı sevdiğimin tam bağrına bıraktım oltaları saat tam 22’00 de arada sırada güzel vuruşlar geliyordu ama gelenler küçük küçük karagözden başkası değildi onlarıda aynen geriye iade büyüde gel gözüm diyerek.

Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Aradan gecen 45 dakiadan sonra peşpeşe gelen iki lidaki olması benim için iyi işaretti
Gece güzel gececeğe benziyordu anlaşılan ve ardından saat 24’00 de kadar livarımda dört adet lidaki vardı, buda güzel diyerek ava devam ediyorum saatler ilerlemiş 01’30 za kedar bir şey yok tamamdır artık şimdi başlar diyorum kendi kendime!!! dememe varmadan ziller ötmeye başlamıştı bile ardı ardına kesilmedi.bu arada ustam sevgili Hasan BALIKÇININ kulaklarınıda çok çınlatım,!!!! Neden mi ? bir av yapmıştık ustam bana yanlış yapıyorsun demişti !!! misinayı elleme kendine çekme yanı. Oltalarda boşluklar oluşuyor hafıf bir zil sesi aynen yanına kamışların boşluk ver kamala kaktığini kulanarak öyle alıyordum lidakileri, teşekürler ustam Hasan BALIKÇI.

Sözü fazla uzatmadan bitirelim konuyu daha çok şeyler var yazılacak olsun başka zamana bırakalım. Velasıl avı saat 06’00 sona erdirdim benim için güzel bir gece ve av oldu dahası siz gönül dostlarımın başına sevgilerimle esen kalın.

Bu mesaj en son " 16-07-2010 " tarihinde saat 00:50 itibariyle baracuda_35x tarafından düzenlenmiştir....
baracuda_35x Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 15-07-2010, 07:43   #2
Taygun KOCABIYIK
ADMİN

Taygun KOCABIYIK kullanıcısının avatarı

Rıdvan abim süper av olmuş tebrik ediyorum, darısı başıma.

Her türlü sorun, soru ve iletişim için
-www.facebook.com/taygun.kocabiyik
Taygun KOCABIYIK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-07-2010, 08:49   #3
Tuncay GÜNAY
Moderator

Tuncay GÜNAY kullanıcısının avatarı

keyifli ve bereketli bir av olmuş tebrik ederim paylaşımınız için rastgelsin her zaman

0 0532 522 56 77

DOSTLUK KÜÇÜK MENFAATLERE KURBAN EDİLMEYECEK KADAR BÜYÜK BİR DUYGUDUR.
Tuncay GÜNAY Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-07-2010, 09:34   #4
gonencsenkal
Kaptan

gonencsenkal kullanıcısının avatarı

Maşallah maşallah çok güzel bir av çıkarmışsınız 30cm lik paşayı da kapmışsınız ama ben en çok mırmırı beğendim afiyet bal şeker olsun oltalarınız herdaim paşalarla dolsun
Eski 15-07-2010, 15:13   #5
delvel
Kaptan

delvel kullanıcısının avatarı

rıdvan abi avınız ve anlatımınız cok güzel olmuş..
paylaşım için teşekkür ederim

VeLi GÜRAL
1983 oRh+
ANTALYA
since 1903

Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK....
delvel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-07-2010, 15:29   #6
Anıl ÜNALAN
Coast Guard.

Anıl ÜNALAN kullanıcısının avatarı

Tebrikler Rıdvan abim güzel av olmuş. Şair edasıyla yazmışsın büyük aşkını okurkende büyük keyif aldım
Beraber av yapabilmek dileğiyle güzel abim, iğnen keskin olsun..
Telefon : 05058552330
Ziraat Teknikeri

Anıl ÜNALAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-07-2010, 16:21   #7
Teaser
Kaptan

Çok güzel av yapmışsınız Devamını dilerim , afiyet olsun ....

DUR YOLCU , BİLMEDEN GELİP BASTIĞIN BU TOPRAK, BİR DEVRİN BATTIĞI YERDİR.

EĞİLDE KULAK VER BU SESSİZ YIĞIN ,BİR VATAN KALBİNİN ATTIĞI YERDİR.
Teaser Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-07-2010, 17:35   #8
ibrahimz35
Moderator

ibrahimz35 kullanıcısının avatarı

Abi, maşallah çok güzel bir anlatım olmuş.
Bu güzel anlatımı o güzel çupura'lar ilede süslemişsin.
Ellerine kollarına sağlık.
Afiyet olsun.

Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ibrahimz35 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-07-2010, 18:27   #9
kaptankarabulut
Üstad

kaptankarabulut kullanıcısının avatarı

Vay vay Rıdvan'ım denizin özlemi şairleştirmiş seni.

Gecen çok güzel geçmiş anlaşılan ki şair ruhun çıkmış ortaya. Anlatımın için teşekkürler...
Paylaşım içinde ayrıca teşekkürler..

İZMİR-1959 0 Rh (+)
KAPTAN KARABULUT
GÜZELBAHÇE 2.LİMAN
Telefon: 0538 294 01 94

kaptankarabulut Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-07-2010, 18:52   #10
Hasan BALIKÇI
Kaptan

Hasan BALIKÇI kullanıcısının avatarı

Rıdvan seni herzaman takdir ederim.balık tutmayı çok sevdiğini ve balık tutanları dahada çok sevdiğini benden iyi kimse bilmez sanırım.çünkü seni çok iyi tanıyorum.kafan estiğinde tek başınada olsa işte o güzel balıkların peşinden koşuyorsun.koştukçada nasibindeki balıkları çok güzel tutuyorsun.
tekrar tebrik ederim kardeşim.
açmış olduğun konuda bendende bahsetmişsin teşekkürler kardeşim.sen zaten balık tutmayı bilen bir arkadaşımdın sadece balığın oltaya vurduğu an ne yapacağını pek kestiremiyordun bende iki kelimelik bir söz söyledim.işinede yaradıysa ne mutlu bana senin gibi özü sözü bir olan arkadaşımdan böyle teşekkür almak gerçekten insana keyif veriyor.esas ben sana teşekkür ederim.

bu arada sen balık tutmaya gitme sen DİJEY RIDO deyilmisin sen şarkılarını söyle şiirlerini oku kardeşim

helalin var
Hasan BALIKÇI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları