|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Arkadaşlar havanın güzel olmasını fırsat bilip çarşamba sabahı kayınbiraderimle birlikte Urla İskele'den çıkıp Pitanın ön tarafına gittik. İlk atışta oltaya iki gopez saldırınca heyecanlandık. Ancak iki üç seferde demir tuttuktan sonra ava başladık. saat 10'a kadar Çoğunluğu gopez ve izmarit olmak üzere (40-50 arası), üç mercan (ufak boy), 5 tanede karagöz (boylar normal) çekmek nasip oldu. Bunlara üç tanede kalamar eşlik etti.
Yemli ellerle fotograf çekmek mümkün olmadığı için sadece düz oltaya takılan bir kalamarı aldıktan sonra çektiğimiz fotoyu ekliyorum. Kısmetse cumartesi sabahı yeniden açılmayı düşünüyorum. Sevgiler [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Alp 1974 A RH + Urla / İZMİR Bu mesaj en son " 29-07-2010 " tarihinde saat 14:20 itibariyle Balikci Alp tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah bereketli bir av olmuş kalamarda yakışıklı çıkmış. Afiyet bal şeker olsun.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Alp kardeşim anlatımın ve paylaşımın için teşekkürler. Bende o gün alman bandozundaydım .Balık iştahlı ve atılgandı.Bende üç tane kalamar alabildim.Ama henüz daha küçükler..
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Alp abi bereketli bir av olmuş daha bereketlilerine inşallah...
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili Alp Eylül'den sonra çok daha iyi raporlar gelmeye başlar diye düşünüyorum.
Güzel paylaşımın için teşekkürler. daha niceleri rastgele ![]() C.tesi günü sabahtan ben de uzunada fener civarında olucam, belki karşılaşırız ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() paylaşım için teşekkürler daha iyileri seninle olsun
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() alp abı guzel bı e vgerceklestırmıssınız paylasım ıcın tesekkurler
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alp bey paylaşım için teşekkürler avlarınızın daim olması dileğiyle ...
![]() |
![]() |
#9 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrik ederim, kalamar güzel inşallah daha güzel avlar yaparsınız.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Sevgili Salih, uzunada tarafına daha hiç gitmedim. Adanın kuzeyinde bir fener olduğunu duymuştum. İsa Reis mi ne diyorlar galiba. Başka fener var mı ? Bir başka sorumda sen oraları daha iyi tanıdığın için, Kubilay sığlığı balık yapıyor mu ?
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
pita derinlik haritası için yardım lütfen | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 12-07-2009 10:24 |
6 temmuz 2008 | Egeli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 10-07-2008 19:52 |
Pazar sabahı(03-02-2008) lüfer + orfoz | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 04-02-2008 19:40 |
21,temmuz belevi | mufi | Organizasyonlar | 7 | 19-07-2007 20:50 |
05,temmuz.Belevi | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 18 | 15-07-2007 10:09 |