|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaslar hepinize merhaba,
Benim adım Kerem Yılmaz 24 yaşındayım ve turizm danışmanlık yapıyorum. Istanbulda yaşıyorum ama zaman zaman işim geregi yazlık bölgelerdeyim ve bu sene ilk defa balıkçılığa çok merak sardım. Fakat açık olmak gerekirse balıkçılık hakkında hiçbir bilgim yok. Burda olma sebebim bu ve inanıyorumki siz, bilgi ve yeteneğinizi benimle paylaşıp beni gerçek bir balıkçı yapıcaksınız. Şimdiden çok heyecanlıyım ve bu yazıyı bitirip forumdaki konuları okumak için can atıyorum. Hepinizde şimdiden çok teşekkür ederim. Rastgele Kerem |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() Bu meraka nereden sardın bilmiyorum ama iyi yaptın.. ![]() İnsanın tüm stresini atacağı, dostları ile hoşca vakit geçirebileceği, herkezin kendine göre olan birçok kötü alışkanlıklardan uzaklaştıran bir şey bu. Sitemizde bir çok konuda konu mevcut dahada kafana takılan soruların olursa forum ortamında sorular sorup yanıtlar alabilir yada kişilere özelden mesaj atarak bilgilenebilirsin.. Forumda keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() kerem kardeşim aramıza hoşgeldin çok da doğru bir adrese geldin burada öğrenmek istediğin herşeyi bulabilirsin. merak ettiğin bir konu olduğunda göreceksin konunun uzmanları üstadları bilgi ve tecrübelerini seninle severek paylaşacaklardır emin ol. keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldin Kerem kardeşim güzel paylaşımlar iyi forumlar diliyorum
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() kerem kards aramıza hosgeldın
guzel ama bır okadarda bagısıklık yapan bır hobıye hosgelın sıtemızdekı konuların dısında da tabıkı ustalarımızda sa na takıldıgın yerlerde yardımcı olacaklardır sımdıden ılk avını merakla beklıyoruz hadı bakalım rastgelsın ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Hepinize cok tesekkur ederim.
Boyle bir forum kurup katkıda bulundugunuz icinde tebrik ederim. Bu mesaj en son " 28-07-2010 " tarihinde saat 22:51 itibariyle keremyilmaz tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() forumumuza hoşgeldiniz seni Allah kurtarsın diyorum artık, buradaki herkes gibi en pahalı balığı sen yiyeceksin keyifli paylaşımlar dilerim..
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() forumda keyifli paylaşımlar dilerim aramıza hoşgeldin.
![]()
![]() |