|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() değerli site sakinleri foçada şu sıralar uskumru veya kolyoz çıkıyormu çıkıyorsa nerelerde çıkıyor yardım ederseniz sevinirim
teşekkrler SAYGILARRRRRRRRRRRR
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlardan aldığım bilgiye göre fazla olmasada çıkıyormuş.
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Orak adasının orağının içinden sırtı ile iri istavrit alınabilir.Fakat kolyos,uskumru haberi hiç gelmedi..
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Valla bu hafta sonu foçadaydım balık amaçlı gitmedik fakat yinede dayanamayıp akşama olta attık iki liman değiştirdik nafile en ufak bir vuruş bile alamadık tezgahta dahi kefal dışında balık yok hepsi üretim balıkları
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() Son zamanlarda balıkta çok büyük düşüş var. Geçen yıllarla kıyaslama yaparsak bu günlerde ve geçtiğimiz haftalarda uskumru ve istavritin en bol olduğu dönemler olması gerekir.Ama maalesef denizde kupesin dışında balık yok denecek kadar az. Zaman zaman kupesi bile mumla ar
İZMİR-1959 0 Rh (+) KAPTAN KARABULUT GÜZELBAHÇE 2.LİMAN Telefon: 0538 294 01 94 ![]() Bu mesaj en son " 02-08-2010 " tarihinde saat 08:42 itibariyle kaptankarabulut tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Foça'da kalamar avı | tevez | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 3 | 02-10-2010 23:27 |
Aman Yarabbim! Uskumru,Uskumru, Lipari bunlar.:):):) | orhan Kucukbicmen | Çapari | 33 | 27-04-2010 09:39 |
izmir foçada at çek | tevez | Takım Çeşitleri | 5 | 19-01-2010 21:46 |
foçada balık avı | focali1907 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 02-12-2009 20:26 |