![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese merhabalar
Arkadaşlar bu yaz kısmet olur ise Yalova Çınarcık'ta senelik iznimi geçirmek istiyorum Buraya gitmişken balık avı yapmamak olmaz fakat bölge ile hiçbir bilgim yok. Burada kıyıdan balık avı yapmayı düşünüyorum Buraya daha önceden giden bölgeyi bilen balık avı yapmış arkadaşlardan ricam Hangi balık çıkar Ne tür takım götürmem lazım ve hangi yemi kullanmam gerekir Yaklaşık ayın 20'si gibi orada olmayı planlıyorum Yardımcı olacak tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim Sağlıcakla kalın
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Anadolu Yakası Tuzla-Bostancı Kıyıdan Nerden Balık Tutulur Yardım Ltfn....!!! | arsenyildiz | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 23-11-2009 20:58 |
şu sıralar yalova çınarcık ta avlananlar | taufff | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 09-08-2008 14:30 |
çınarcık yalova | taufff | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 23-07-2008 19:58 |
Örende kıyıdan büyük balık avı !... | Aziz Azizoğlu | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 5 | 15-07-2008 06:16 |
Yeni icat kıyıdan balonla balık avı Levrerçiler Yaşadınız | bdağdeviren | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 07-05-2007 19:20 |