|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() meraba ben ender. küçük bir tekne aldım. römork ile evin önünde tutuyorum arada seferihisar sığacıktan birkaç arkadaşla tekneyi indirip avlanmaya çalışıyoruz.kendim senfoni orkestrasında keman sanatçısıyım. balık avı konusunda daha yeniyim. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ender bey aramıza ve ailemize hoşgeldiniz.
Bilgi paylaştıkça çoğalır parolamız ve her türlü sorularınıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Keyifli forumlar dileriz. Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ender bey aramıza hosgeldın keyıflı kalıcı paylasımlar dılerım
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ender bey aramıza hoşgeldiniz.Keyifli paylaşımlar dilerim..
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Ender hocam hoş geldiniz keyifli ve akılda kalıcı paylaşımlar diliyorum.
Saygılarımla
Fatih AKDAĞ ( A RH + ) 1982 Torbalı / İZMİR İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() Ender bey aramıza hoş geldiniz..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. Sanatın içerisinden, hemde harika bir ensturuman olan Keman üstadı olmanız haylı dikkatimi çekti.. Tekneniz ve avlarınızın nasipli geçmesini temmenni eder paylaşımlarınızı bekleriz.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ender bey aramıza hoşgeldiniz keyifli kalıcı paylaşımlar dilliyorum ...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
herkese merhaba | gürhan ar | Tanışma | 8 | 07-06-2010 13:47 |
Herkese merhaba | buyuksarac | Tanışma | 12 | 05-05-2010 16:40 |
Herkese Merhaba | ezorbozan | Tanışma | 9 | 05-03-2010 13:05 |
herkese merhaba | metinçekiç | Tanışma | 13 | 03-04-2007 10:39 |