|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||||
Kaptan
|
![]() Son zamanlarda Hasan abimiz, Oğlu Hüseyin Caner Balıkcı Kardeşimizi Askere göndermesi sebebi ile biraz üzgün olduğundan, kederini biraz olsun hafifletmek adına kendisine küçük bir sürpriz hazırladım.. Pek hafifleteceğini sanmıyorum ama yinede yanında olduğumuzu bilmesini istediğimizden böyle bir sürpriz yapmak istedik.. Sanırım bu klibin ardından bir PAŞA TEAM klasiğini tekrarlamak adına birlikde balığa gideriz.. Hasan abi sevgilerimiz ile... Buyurun hep birlikte seyredelim.. Umarım herkez beğenir.. NOT : Sesli izleyiniz....: ![]() ![]() ![]() ![]()
Bu mesaj en son " 20-09-2010 " tarihinde saat 15:40 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ellerine yüreğine sağlık necati kardeş harika olmuş. çok iyi düşünmüşsün evet buradan hasan abime bir kez daha sesleniyorum. HASAN ABİİİ ALLAH KAVUŞTURSUN...
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Söyleyecek bir sözüm yok.. İmrendim !!!
Eline koluna sağlık Necati abicim. Saygılarımla
Fatih AKDAĞ ( A RH + ) 1982 Torbalı / İZMİR İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Üstad
|
![]() Necati'm eline emeğine sağlık. Hasan kardeşime yakışır bir kilip olmuş.Hani gençliğindede Ercan turgut'a benziyormuş canım..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() harika bir klip ellerine saglik,Allah saglikla mutlulukla kavustursun Hasan Abi...
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Eline sağlık Neco çok güzel olmuş
Sen fitili ateşlemişsin sanırım bu hafta bir bomba patlatacak paşa team.. ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan
|
![]() necati kardeşim eline sağlık
![]() bu hafta sonu hazır olun ![]() tüm gönlü benimle olanlara sevgi ve saygılarımı sunuyorum ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() yapma be hasan abi taaaaa ne zamandır ben bu anı bekliyordum ne zaman hasan abi çağıracak diye sabırsızlanıyordum. kısmet ya kör olası şans bu pazar arkadaşları getireceğim derinle çıkacağız sözleştik iptal de edemem şimdi aklım da sizlerle olur. hay talihimi eşekler kovalasın
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() necati kardeş süper bir iş çıkarmışsın bravo. hasan abiye de allah sağ salim kavuştursun dileğimizi gönderiyorum tekrar görüşmek üzere hoşçakalın.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Video harika ellerine sağlık Necati abim.
Hasan abide üzüntüsünü gidermenin yolunu bulmuş baksana haftasonu hazır olun diyor. Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Doğan Kardeşime Küçük Bir Sürpriz | Necati ARAT | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 41 | 22-03-2010 12:56 |
Büyük mü, küçük mü? | Nedim Gürler | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 30-03-2009 13:16 |
Küçük Bir Av | paşalı | DENİZ AVI KARADAN | 7 | 31-10-2007 19:10 |
en küçük üye benim galiba | ceza_4 | Tanışma | 22 | 14-09-2007 06:58 |