![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ismim yücel.izmir deyim.hafta sonları fırsat buldukça urla özbekten iki arkadaş tekne ile balık avına çıkıyoruz.
bir kaç amatör balıkçılık fıormuna üyüyeim ama burası nedense daha sıcak ve sempatik geldi.herhalde çoğunluğun izmirli olmasından dolayı.tekrardan merhaba tekrardan hoşbulduk.görüşmek dileği ile |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hoşgeldin Yücel;
Bende oralarda,fırsat oldukca açılırım ama kirliliktenmi,balıkları kuruttuğumuzdanmı bilmiyorum eski tadı yok artık.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Slm Yücel hoşgeldin, çupraları yanlız çekmekten sıkılmışsındır
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() kirlilikten olduğunu sanmıyorum.yerini bulduğunda güzel balık var aslında.en son balık bulucu ile gitik güzel balık oldu.fakat sıklıkla rastladığımız bir şey varki bu doğal ekolojiyi bozuyor olamlı.troller kanayan yara ama sıklıkla kıyıya çok yakın ve göz aralıkları çok dar olan misina ağlar büyük küçük balık ne varsa topluyor.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() keşke öyle bir sıkıntımız olsa
![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Banned
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz.Keyifli paylaşımlar dilerim.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza ve ailemize hoşgeldiniz.
Özbek'in balğıda bir başka güzeldir. Afiyet bal şeker olsun yakaladıklarınız için ![]() Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz.Keyifli paylaşımlar dilerim.Rastgelsin
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yücel bey aramıza hoşgeldiniz.Keyifli paylaşımlar dilerim. Rastgelsin
ben de Özbek ten çıkıyorum ama uzunada açıklarına gidiyorum, sana da tavsiye ederim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
merhabalar | fikox | Tanışma | 6 | 29-09-2010 17:06 |
Merhabalar.. | echoes | Tanışma | 10 | 21-12-2009 22:02 |
Merhabalar ... | JOKER-X | Tanışma | 10 | 19-11-2009 02:00 |
Merhabalar ;) | Erbil35 | Tanışma | 12 | 12-10-2009 18:17 |