Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI KARADAN > AT-ÇEK




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 15-10-2008, 22:15   #1
Taygun KOCABIYIK
ADMİN
 
Taygun KOCABIYIK kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 28.08.05
Şehir: İzmir
Yaş: 36
Mesaj Sayısı: 5.838
Varsayılan At Çek Yapmanın Püf Noktaları

Başlık biraz iddalı oldu ama herhalde italyanca bilen bir üyemiz olursa ve çeviri yaparsa at-çek yapma konusunda İtalyan hobidaşlarımızdan güzel bilgiler öğreniriz diye düşünüyorum.
Dergi italyadan hediye olarak gelmişti fakat çoğu tatlı su avlarıyla ilgili olduğundan bakmamıştım bile. Arka tarafta az bir yerde denizde at çek avıyla ilgili yazı buldum. Belki anı falandır yani tam onu bile kestiremiyorum ama güzel fotoğraflar var. Neyse ilk olarak onları ekliyorum.
Eğer italyanca bilen varsa iletişime geçerse seviniriz sanırım tüm siteye faydalı olur.
(dipnot: dergi bahsettiğim gibi ağırlıklı olarak tatlı su avında at-çek yöntemlerinden bahsetmiş alabalık-turna ve siyah levrek (black bass diye geçiyor) balıklarıyla ilgili bilgiler var. Bunun dışında bir diğer dergide ise sadece sazan avı ile ilgili bilgiler boili tarifleri özel iğne bağlanış şekilleri var onlarıda ekleyebilirim tabi anlatım olmadan kıymeti yok sadece resimlerin)

Derginin kapağı şu








__________________
Taygun KOCABIYIK
13/07/1988
İZMİR

Her türlü sorun, soru ve iletişim için
-www.facebook.com/taygun.kocabiyik
Taygun KOCABIYIK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
 

Sosyal Paylaşım


Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Püf noktaları/döküman mufi Dökümanlar ve Makaleler 8 29-09-2007 19:58


Saat 13:59.