![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar herkese merhabalar.Adım sezgin yaşım 45 kamu personeliyim.Rastgelsin e ve balıkçılığa çok yeniyim.sizleri zaman zaman takip etmeye çalışıyordum.ama artık üyeyim ve her zaman aranızda olmaktan mutluluk duyacağım.herkese rastgelsin diyorum
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() sezgin abi aramıza hoş geldiniz..
keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() hoşbulduk necati kardeşim sizlerin sayesinde bişiiler öğreniriz inşallah.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Banned
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() Sezgin kardeşim aramıza hoş geldiniz. Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun..
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() hoşbulduk süleyman bey.yardımlarınızla inşallah.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() sezgin abi sitemizin hergün artan nüfusuna bir yenisi olarak sende şu an giriş yapmış bulunuyorsun aramıza hoşgeldin paylaşımlarının bol olması dileklerimle.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() hoşbulduk muıstafa bey kardeşim.inşallah sayanizde bişeyler öğrenir de paylaşırız.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sezgin abi aramıza ve ailemize hoşgeldiniz.
Maksat muhabbet ve paylaşım olunca balık konusunda birçok bilgili üyemiz var ve çekinmeden de bilgi ve hünerlerini bizimle paylaşıyorlar. Kısıkanmak, saklamak yok asla. Sizinde işinize yarayacak bilgiler formumuzda bulacaksınızdır mutlaka. Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |