|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bayram ziyareti sırasında muhabbet balıktan açılmıştı teyze oğlu Cemal abim bir tekne avına çıkalım dedi,bende sen gününü belirle gerisini ben hallederim dedim veeeee sanki herkez bir kıvılcım beklermiş gibi grubu bir çırpıda oluşturduk ve kendimizi bir anda foçada bulduk.
Çok güzel dakikalar ve saatler yaşadık benim fotoğraf makinasına takılan bazı fotaları sizlerle paylaşmak istedim,aslında esas fotalar diğer makinada onlar bana ulaştığı zaman onlarıda sizlerle paylaşırım. ![]() Cemal abimden güzel bir karagöz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Benim ilk istarvit bayağı yakışıklı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Önderin mercanına söylenek söz yok doğrusu [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Seyit'in Cuprasına hiç yok [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Karaközlerin ardı arkası kesilmiyo [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Güzel bir Mercan'da benden [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Seyit Karagözlere başladı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Akif en sonunda oda tasmaladı Mercanı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Misafirlerimiz bir Karabatak ve iki Kuğu [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Serhat'ın istarvit benim istarvitleri solladı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Hüseyin abim ben çektimmi çift çift çekerim diyor [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Cemal abim yediğimiz öyle yemeğini fotalamış bende ondan çaldım... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Benim ikinci istarvitim [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bunlarda tepsi güzelleri [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Öner abi sazan sezonu kapandı herhalde kendini denizlere attın yine
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hemşerim denizde balık bırakmamışsın! istavritler çok yakışıklı diğerleride az değil
tebrikler nice avlara
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Bu ikinci tekne turu oldu Aslında bu hafta çok büyük bir org düzenliyecektin Didim Akbükte iki hafta önce Akbük'teydim bu haftanın ön çalışması için Manisa TEAM olarak 28 kişi hazırdık tekneyide otobüsüde ayarlamıştım iki hafta önce oraya gittim ön çalışma yapmak için tuttuğum tekneyle çıktık balıkta vardı bol miktarda ama sistem benim hoşuma gitmedi sabah suyu ve akşam suyunu kaçırıyorsun Sabah 06:30 yola çıtık tam 1 saat 45 dakika yol gittik biz oltaları suyla buluşturduğumuzda saat tam 8 olmuştu ve geri dönüş yolundada 1 saat 45 dakikayı göz önünde bulundurursan saat 16:15 oltaları topladık yani biz tok olan balığın üzerine olta attık balık tam açıkmışken oltalarımızı topladık bu yüzden kıyıya geldiğimizde Kaptanla konuşup benim ekibin tekne turunu iptal ettim ekip hazır kısa bir süre içinde yeni bir tekne turunla karşınızda olabilirim... ![]()
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() Hele şükür be Öner abi..
Demirköprü serüveninden sonra sesin çıkmaz olmuştu.. Merakta etmeye başlamıştık.. Sıklıkla kulaklarınızı çınlattık . Demekki konu hazırlığındaymışsın.. Tüm ekibi kutlarım.. Güzel ve nasipli bir gün yaşanmış.. Paylaşım için teşekkür ederim.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Banned
|
![]() Şahanne kareler çıkmış ortaya.Avınızın devamını dilerim .Esenkalın.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Teşekkürler Erdoğan abi ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Alıntı:
![]()
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Helal olsun Öner.Çok güzel av olmuş.Balıklar bayağı kallavi çıkmış.Ortamda havada süper görünüyor.İyi bir bayram tatili değerlendirmişsiniz.Allah daha güzellerinide nasip etsin.Rastgelsin.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Manisa | orhan yıldız | TATLI SU AVI | 6 | 29-08-2010 12:39 |
Manisa | orhan yıldız | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 12 | 20-07-2010 21:16 |
Manisa Team Karareisteydi | Ceryancı45 | DENİZ AVI KARADAN | 24 | 20-05-2010 08:44 |
Manisa Team sezon açılışını yaptı. 13-14.03.2010 Karareis | adolomorola | DENİZ AVI KARADAN | 32 | 19-03-2010 09:06 |