|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Cumartesi günü havanın oldukça yüksek olması sebebiyle umutlarımızı pazar gününe bırakıp(cumartesi gecesi umutlarımız bir ara iyice tükensede) pazar günü av yapabilmek ümidiyle ben,eşim Deniz,Uğur ve eşi Miray çeşmealtının yolunu tuttuk.Neyseki sabaha karşı havanın yatması sayesinde açıldık denize.Bu arada İbrahim kardeşim evden izin alamadığı için
![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat bey tebrik ederim kısa zamanda müthiş güzel balıklar siz bizim Çeşmealtı nın yüz akısınız kutlarım afiyetolsun rastgele.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Murat kardeşim o kadar kısa zaman da çok güzel av çıkarmışsınız.Pazar günü balık gerçekten çok iştahlıydı,ama biz yarım saat bile avlanamadık hava patladı.Hemen geri dönmek zorunda kaldık.
Paylaşım için teşekkürler,afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Üstad
|
![]() bacanak
yokluğumda denizi kurutmaya niyetlendiniz galiba . şu ameliyat izleri geçsin belim bi düzelsin inşallah ben de geleceğim .tabii yormadan . şaka bir yana iyi balık tutmuşunuz . devamının gelmesi umuduyla ......
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan
|
![]() murat biladerim azmin sonu başarı gördüğümüz gibi.
![]() ![]() ![]() daha güzel avlara inşallah. ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Görmiş olduğun gibi, Murat Abi, ikimizi ekip yine bir kaçamak yapmış. Pazar günü dükkan açmamış olsaydım, ne yapıp edip bende gelirdim. Ergun Abi, Murat Abi ufak tefek balıkları yakalasın. Biz çupura yakalamaya gideriz. Senin, yapman gereken işleri ben seve seve yaparım. Sen gel yeter. Murat Abi, şaka biryana kısa sürede çok güzel balıklar yakalamışsınız. Yenge'nin, şansına olsa gerek...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() o çılgın yağmura rağmen...balık bulmuşsunuz bravo!
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan
|
![]() Tebrikler ustam şartlara rağmen güzel bir av olmuş paylaşım için teşekkürler...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel bir av olmuş maşallah,yeni yılda daha güzel avlar sizinle olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() kısa zaman da da olsa güzel ve bereketli bir av olmuş tebrikler.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
05.11.2010 Çeşmealtı av raporu... | Çağatay | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 08-11-2010 19:01 |
Çeşmealtı Raporu 21.03.2010 | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 30 | 20-09-2010 12:29 |
Çeşmealtı Mercan Raporu 01.08.2010 | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 05-08-2010 22:09 |
12.06.2010 Çeşmealtı raporu | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 21-06-2010 13:39 |
20.03.2010 Çeşmealtı raporu(gecikmeli) | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 25-03-2010 20:17 |