|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar benim bilmek istediğim vede anlamak istediğim jig avcılığında makineye sardığımız braid ile jig arasına ayrıca bir başka ürün koymak gerekiyormu. Direk ipe bağlanmış jig avcı olmaktan çıkarmı. Belki bu konu daha önce paylaşılmış olabilir. Ancak şu an çok merak ettiğim bir şey.
Jig konusunda tecrübeli arkadaşların deneyimleri doğrultusunda bana yardımcı olacaklarını umuyorum. Ben sağlamlık açısından direk bağlamayı düşünüyorum.Fakat benim bu düşüncem boşa kürek çekmemide beraberinde getirirmi. Selamlar
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bülent merhaba,konuya bende meraklıyım nette yaptığım araştırmada; egede pek yapılmayan bir tür av olduğunu, yapsanda balık az olduğu için % 80 boşa olduğu falan yazıyor.Bu nedenle cevap yazılmadığını düşünüyorum.Elle tutulur bilgiye ulaşırsam yazarım.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Merhaba Bülent Bey,
sorunuzun yanıtını [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] linkinde No:9 da bulabilirsiniz.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Üstad
|
![]() merhaba
jig ile avcılık yaparken ipi flora karbon misina ile uzatmanız lazım ( en az 15 m ) balık böylece ipi görmeyecek ve jige saldıracaktır. çok yorucu bir avcılık ama iri balık almak için ideal sonuçta boş dönmek te var , genellikle derin ve kayalık yerlerde yapılıyor .rastgele
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Teneden ve karadan balık avına katılmak istiyorum | sinangil35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 29-05-2009 08:45 |
gemliği tanımak istiyorum | balıkçısofi | DENİZ AVI KARADAN | 2 | 09-10-2008 14:41 |
Destek istiyorum | aligalipkaya | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 28-09-2007 22:57 |
ahşap teknemi polyester kaplatmak istiyorum | mehmeterhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 29-07-2007 09:11 |
yapay yem almak istiyorum tavsiyeniz? | Egeli | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 26-08-2006 14:00 |